Ulazak u jesen na BRC način

Nismo se ni odvikli od trka, ali smo ih trčali ovog vikenda više nego ikada u poslednjih godinu dana.

Brojna ekipa na trgu Krajine u Banjaluci

Sećate se onih dana kada se treniralo i trčalo širom sveta. E pa ovaj vikend nas je na to podsetio.

Banja Luka kroz kišu i žurku

Pogledajte aftermovie iz Banjaluke!

Ovog vikenda smo trčali Banjalukom. Oko 80 BRC-ovaca je istrčalo prve trke i proslavilo žurkom blizu Kastela. Ekipa je bila smeštena zajedno u hostelu EM koji je bio naša baza (mesto gde se okupljamo, delimo pakete). Kišni dan u Banjaluci je na kraju samo i ulepšao trčanje kroz gradske ulice. Žurka na Obilićevu… Šta se desi na žurci, ujutru se istrči :))

Mitrović iz BRC Pro tima dominira na 10k i odnosi prvo mesto

Veliki podvig trenera Spartaka

Ovog vikenda kako smo i najavili par dana ranije, Miloš Spartak je istrčao 101k sa preko 6.000m uspona na UTMB za 18h:26m. Svoje utiske, Miloš će uskoro podeliti kroz podkast i druženje sa trkačima. Za sada sve što možemo reći o ovom podvigu: ALAL VERA!

May be an image of 2 people, including Miloš Spartak, people standing and outdoors
Svetsko a naše

Kopaonik trail race

Na Kopu je bilo 40-ak BRC-ovaca koji su hodali ili trčali i uživali na prelepoj planini . Kažu da je ovo jedna od najbolje organizovanih trka u Srbiji, a mi smo bili i proverili. U pravu su. 

Izveštaj sa ove trke pročitajte ovde.

Vreme nas je definitivno poslužilo!

Subotica polumaraton

07:00 ujutru i vozi se bicikla. Jutarnjh 50-ak kilometara. Silazak sa bajsa, lagana kafa i polumaraton. I to PB. To se desilo u Subotici Dekiju Ivankoviću koji nastavlja svoje pripreme za triatlonske trke u spetembru. 

Samo za iskusne

Vladimir Jozić se polako vraća u formu i sa drugim mestom na 10k definitivno prekida period slavlja. Kreće po rezultate. Još par članova je trčalo Suboticu jer im je medalja fenomenalna. 

Trkačka razglednica za oko vrata

Uskoro idemo na nove trke i izazove! Ostajte nam dobro, nasmejano i u treningu!