Škola trčanja na Dorćolu startuje za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Saznaj zašto je ovo više od trčanja! Počinje upis u BRC Školu trčanja

Kroz dva meseca kreće prolećno/letnja sezona Škole trčanja u Beogradu! Družimo se 6 meseci za vreme kojih ćeš steći naviku redovnog rekreiranja, steći ooogromnu količinu životnih znanja i upoznati sjajne ljude (malo ćemo zajedno i da putujemo!).

Program počinje upisom 02. aprila 2022. i trajaće 25 nedelja (do 18. septembra).

Sve informacije i prijavni formular možete pronaći na sajtu www.skolatrcanja.com.

Rane prijave su omogućene sve do 28. marta! To znači da do tada važi jeftinija cena. Prijave nakon toga će biti moguće po regularnoj ceni, ukoliko bude slobodnih mesta.

Beogradski maraton 2021. Uzbuđenje koje svako treba da doživi!

Šta nas očekuje u novoj sezoni

BRC Škola trčanja je grupni program vežbanja na otvorenom koji stvara preduslov za kvalitetno bavljenje trčanjem. 

Cilj Škole trčanja je da postanete srećniji, zdraviji i jači ljudi, brži i bolji trkači i trkačice. U sklopu tog iskustva, istrčaćete svojih prvih 5km, 10km ili 21km ili nastupiti na nekoj velikoj trci.

Sve je zamišljeno kao kurs od 25 nedelja koji vas uvodi u trčanje i menja vam život! Osim treninga tri puta nedeljno, svake nedelje imamo jedno predavanje ili radionicu, a povremeno idemo na trkačke izlete.

Za koga je program idealan

To je program koji postepeno, na bezbedan i sistematičan način gradi temelj običnim ljudima da dostignu najbolju formu života. Dakle, ako nikada niste potrčali, dobrodošli!

Ako se bavite drugim sportovima, ali nikako da se zadržite na jednom, ili shvatate da je vreme provedeno u teretani mnogo bolje iskoristiti napolju, ovo je sigurno mesto za dobro druženje, stalnu motivaciju i putovanja dok radite nešto dobro za svoje telo.

Isto tako, program omogućava onima koji imaju prekid u treniranju, da se na zdrav i bezbolan način vrate trčanju. Upis je otvoren i za iskusnije trkače i trkačice, tj. one koji žele da se vrate aktivnosti nakon pauze (uzrokovane koronom, povredom, trudnoćom, poslovnim ili fakultetskim obavezama…).

Sve ovo ne mora biti naporan, već zabavan proces, jer je ovo VIŠE OD TRČANJA!

Kada i gde treniramo preko od aprila do septembra

Treninzi BRC Škole trčanja se održavaju 3x nedeljno, što je optimalni nivo opterećenja za početnike:

  • Ponedeljak 18:30 – 20:00, Novi Beograd, Brankov most (jul, avgust 19:00)
  • Sreda 18:30 – 20:00, Novi Beograd, Brankov most (jul, avgust 19:00)
  • Subota 10:00 – 11:30, Ada Ciganlija, klub Šuma (jul, avgust 08:00)

Ovog proleća i leta treniramo u najboljim uslovima do sada, a treneri će se postarati da izgradite pozitivne navike, steknete formu života i završite željenu trku!

Za sve dodatne informacije posetite sajt BRC Škole trčanja, ili pišite na mail: kontakt@belgraderunningclub.com.