Škola trčanja na Dorćolu startuje za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Saopštenje povodom vanrednog stanja usled pandemije virusa COVID-19

Beograd, ponedeljak  16. mart  2020. godine

Beogradski trkački klub od svog osnivanja se vodi vizijom u kome aktivni pojedinci preuzimaju odgovornost za svoje zdravlje i ujedno postaju ambasadori u promociji sportske kulture u Beogradu.

Naša filozofija uvek je uključivala ideju da ne postoji bolja fizička aktivnost, nego trčanje na otvorenom, u prirodi, zajedno sa svojim timom i sve to pod stručnim nadzorom fakultetski obrazovanih profesora fizičke kulture, doprinosi sveopštem kvalitetu života svojih članova, kako na fizičkom, tako i na mentalnom planu.

U ovom trenutku, usled pandemije virusa COVID 19 i povodom vanrednog stanja koje je proglašeno na teritoriji države Srbije, Beogradski trkački klub donosi odluku:

Svi treninzi u okviru Beogradskog trkačkog kluba se odlažu do daljnjeg u skladu sa vanrednim merama koje su na snazi, a koje se tiču zabrane okupljanja u većim grupama.

S obzirom da je broj članova našeg kluba dosta veliki, odlučili smo se za ovu odluku kao meru odgovornog i preventivnog  ponašanja u ovakvim situacijama.

U skladu sa trenutnom situacijiom i merama koje su donete od strane nadležnih organa, individualno kretanje nije zabranjeno, tako da nesmetano možemo da treniramo samostalno.

U toj situaciji BRC tim će za dalji period spremiti treninge koji će biti u skladu sa potrebama svih sekcija. Program članovi realizuju samostalno i komuniciraju sa trenerima.

Svi planovi i programi za treninge biće objavljeni na zvaničnim internim Facebook grupama.

Dragoljub Milosavljević, direktor Beogradskog trkačkog kluba