NAPREDNI POČETNICI I TRKAČI?

Da li želiš da trčiš bolje? Umesto da neredovno trčkaraš bez plana, počni da treniraš trčanje u BRC Road Runners, programu koji te na stručan način vodi do ličnog rekorda na 10km ili 21km.

Saznaj više o tome

BRC Road Runners je grupa za sve koji su već u trčanju, trče trke samostalno, završili su BRC Školu trčanja ili su dobroj kondiciji. Trening se bazira na trenažnim principima vrhunskih trkača, ali prilagođen vašoj trenutnoj formi. Osnova je pre svega druženje, a cilj da se bude fit.


BRC Road Runners čini okosnicu BRC trkača. U pitanju je stalna grupa za trening u kojoj postoje više “pejs” grupa koje okupljaju atlete različitih ciljeva.

Možda ste tu da istrčite najbrže vreme na 10km ili polumaraton, možda želite da trčite maraton (nakon što ste prvi spremili uz BRC Maraton akademiju), a možda vam je samo važan dobar trening, druženje i da budete fit.

Trening je koncipiran tako da se trenira 4 puta nedeljno. Pored trkačkih treninga radi se na snazi, pokretljivosti zglobova i na tehnici trčanja.

Trčimo svuda! Planirane trke za ovu sezonu su šarenolike, ne propuštamo Beogradski polumaraton (21km), a sezonu završavamo na polumaratonu u Ljubljani.

Razlika između vežbanja (working out) i treniranja (coaching) je velika.

Tako je i u trčanju: možete trčati i možete trenirati trčanje.

Osnovna razlika jeste u tome da vežbanje (trčanje) podrazumeva aktivnost bez cilja i jasnog plana (sistema treninga). Kada trenirate onda, po pravilu, imate ciljano vreme i sistem za koji se nadate da će vas dovesti do tog ciljanog vremena.

Ipak, ako želiš da napreduješ, onda je potrebno promeniti pristup.

Taj drugi pristup je pristup profesionalaca.

Profesionalac (svi smo mi amaterski trkači, niko ne zarađuje) zna da planira sezonu. Planirati sezonu znači da imate jasnost koju trku želite da istrčite, koju distancu i u koje vreme. To je verovatno vaša trka prioriteta A. U sklopu sezone možda imate i druge ciljeve, kao što je npr. da uradite neku veću distancu (prioritet B ili isprobate neku drugu disciplinu).

Da bi uspeli i napredovali u trčanju, najbolja investicija je trener (online), a druga najbolja investicija (još bolja) jeste trening grupa sa trenerom.

Detalji programa za leto 2020.

Upis

Za one koji već imaju iskustva u trčanju, upis je moguć tokom cele sezone. Dođite na probni trening! Info na 063 812 65 73

Cena

1. Mesečno plaćanje: Prvi mesec 5.400,00 RSD, svaki sledeći 3.500,00 RSD mesečno

2. Sezonsko plaćanje (6 meseci) članarina koja uključuje gratis lekarski pregled i majicu:18.990,00 RSD

Lokacije i termini treninga

  • Ponedeljak: Brankov most, Staro Sajmište, 19:30h strength + run
  • Sreda: Brankov most, Staro Sajmište, 19:30h tempo/interval run
  • Četvrtak: Atletski stadion, Košutnjak 20h strength + technique (samo tokom leta)
  • Subota: Ada, 07:30, kafe Šuma  LSD/tempo run

PRIJAVI SE!