Škola trčanja startuje za
Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Polumaratonci: Road Runners

Da li želiš da trčiš bolje? Umesto da neredovno trčkaraš bez plana, počni da treniraš trčanje u BRC Road Runners, programu koji te na stručan način vodi do ličnog rekorda na 10km ili 21km.

BRC Road Runners je grupa za sve koji su već u trčanju, trče trke samostalno, završili su BRC Školu trčanja ili su dobroj kondiciji. Trening se bazira na trenažnim principima vrhunskih trkača, ali prilagođen vašoj trenutnoj formi. Osnova je pre svega druženje, a cilj da se bude fit.

BRC Road Runners čini okosnicu BRC trkača. U pitanju je stalna grupa za trening u kojoj postoje više “pejs” grupa koje okupljaju atlete različitih ciljeva.

Možda ste tu da istrčite najbrže vreme na 10km ili polumaraton, možda želite da trčite maraton (nakon što ste prvi spremili uz BRC Maraton akademiju), a možda vam je samo važan dobar trening, druženje i da budete fit.

Trening je koncipiran tako da se trenira 4 puta nedeljno. Pored trkačkih treninga radi se na snazi, pokretljivosti zglobova i na tehnici trčanja.

Trčimo svuda! Planirane trke za ovu sezonu su šarenolike, ne propuštamo Beogradski polumaraton (21km), a sezonu završavamo na polumaratonu u Sarajevu.

Razlika između vežbanja (working out) i treniranja (coaching) je velika.

Tako je i u trčanju: možete trčati i možete trenirati trčanje.

Osnovna razlika jeste u tome da vežbanje (trčanje) podrazumeva aktivnost bez cilja i jasnog plana (sistema treninga). Kada trenirate onda, po pravilu, imate ciljano vreme i sistem za koji se nadate da će vas dovesti do tog ciljanog vremena.

Ipak, ako želiš da napreduješ, onda je potrebno promeniti pristup.

Taj drugi pristup je pristup profesionalaca.

Profesionalac (svi smo mi amaterski trkači, niko ne zarađuje) zna da planira sezonu. Planirati sezonu znači da imate jasnost koju trku želite da istrčite, koju distancu i u koje vreme. To je verovatno vaša trka prioriteta A. U sklopu sezone možda imate i druge ciljeve, kao što je npr. da uradite neku veću distancu (prioritet B ili isprobate neku drugu disciplinu).

Da bi uspeli i napredovali u trčanju, najbolja investicija je trener (online), a druga najbolja investicija (još bolja) jeste trening grupa sa trenerom.

Detalji programa

Upis

Za one koji već imaju iskustva u trčanju (znači trčiš 10k i više), upis je moguć tokom cele sezone. Dođi na besplatan probni trening! Info na 063 812 65 73

Lokacije i termini treninga  u zimskoj sezoni

  • PONEDELJAK 19:30 // Brankov most, Novi Beograd // strength + run
  • SREDA 19:30 // Brankov most, Novi Beograd // tempo/interval run
  • ČETVRTAK  // opcioni trening // strength + technique
  • SUBOTA 09:00 // Ada Ciganlija (klub Šuma) // LSD/tempo run

Završna trka

Završna trka ove sezone biće prolećni polumaraton u Novom Sadu, a pre toga idemo na polumaraton u Barseloni!

Cena

1. Sezonsko plaćanje (6 meseci odjednom): 19.990,00 RSD

2. Plaćanje u dve rate: 2 x 11.990 RSD

Oba modela članarine podrazumevaju klupsku majicu, lekarski pregled na početku sezone i popuste kod partnera.

Prijava

Popuni kratku prijavu i očekuj poziv trenera i uvodni razgovor. Prilikom prijave neophodno je navesti željeni paket.