Postani praktikant/kinja u Belgrade Running Club-u i napravi svoje prve trenerske korake sa nama!

Ovo već postaje tradicija, i ove sezone pružamo priliku mladim sportskim stručnjacima i onima koji će to tek postati, da sa našim timom iskusnih trenera uđu u najveću oazu pokreta u Beogradu – kroz aktivnosti kao što su rekreativno trčanje i/ili nordijsko hodanje.

Postani instruktor/ka nordijskog hodanja, sporta koji upravo doživljava veliki rast kod nas, ili se oprobaj u rekreativnom trčanju kao trener trčanja.

Zbog velikog interesovanja formiramo nove grupe BRC Nordic Walking sekcije i ovog proleća, i standardno otvaramo i nove grupe u BRC Školi trčanja. I u 2021. rastemo i širimo svoj tim!

Praksa traje 8 nedelja i za to vreme praktikanti dobijaju iskustvo vođenja treninga uz nadzor trenera mentora (3 puta nedeljno) i edukacije iz oblasti trčanja i nordijskog hodanja.

Prijave traju do 27. januara, odabrani kandidati biće pozvani na razgovor 29.01. a sama praksa će biti sprovedena odmah nakon toga u trajanju od 8 nedelja. Nakon praktikantskog staža otvorena je mogućnost trenerskog angažmana u klubu.

Koji su uslovi za prijavu?

  • Student ili diplomac Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja ili srodnih fakulteta
  • Ljubav prema fitnesu
  • Spremnost na učenje

Konkurs za praksu je otvoren do 27. januara 2021.

Prijemni intervju će se održati u BRC Runners HUB-u powered by PUSH, Tadeuša Košćuškog 78.

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://forms.gle/Aec3VEELTZBZF5ZSA”]PRIJAVI SE NA PRAKSU[/button]