Održan TRKAČKI KAFE #1, tema Triatlon sa Vladom Savićem

TRKAČKI KAFE #1: Triatlon sa Vladimir Savic. Ostali smo vam dužni izveštaj sa prvog trkačkog kafe-a, ideje da se na jednom mestu okupe ljubitelji trčanja, prirode, outdoor sportova i sportova izdržljivosti kroz seriju druženja i predavanja posle posla.

Ukratko: ako hoćete da probate triatlon predlog je da se uradi sprint distanca ili olimpijski triatlon, a prva šansa su vam Vlasinsko jezero 7. avgusta (olimpijski) i sprint distanca 21. avgusta u Somboru.

001 - Vladimir Savić

Neka od pitanja koja su bila su: da li mora profi bajk? Ne, možete čak i na MTB biciklu ili city bajku da uradite trku u vašem ritmu. Vezano za plivanje, predlog je da se uzme trener plivanja jednom nedeljno ili da se upiše školica plivanja za odrasle par meseci dok ne uđete u ritam sami da plivate i ne savladate osnovne tehnike plivanja.

Kalendar trka Srpske Triatlon Unije za 2016 godinu se nalazi ovdehttp://goo.gl/h1QSUF

004 - Vladimir Savić

Vezano za trkački kafe, nije bio baš neki odaziv na trčanje, pa nam se čini da ćemo kafe organizovati baš tako kako i ime kaže – uz kafu na trkačke na teme. Tražimo partnera projekta, kafić koji bi nam bio domaćin, pa ako imate predlog, javite!

Vidimo se uskoro ponovo!

(photo Miroslav Gajan, 15. jun, Bar Zavod)