Škola trčanja na Dorćolu startuje za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

NOVA Letnja Škola trčanja 2015 – upis tokom juna, start 4. jula

Kada kažemo da nam je trčanje promenilo život – to zaista i mislimo. Izgradilo je samopozdanje, popravilo odnose, uvelo sjajne ljude u naš život. Iskusite moćne efekte koje trčanje ima na ceo organizam. Upis u Školu trčanja je u toku i traje do 4. jula.  Škola se završava 31. oktobra 2015. Sve informacije i PRIJAVU moćete pronaći ovde.

Kreće NOVA Letnja Škola trčanja

Beogradski trkački klub upisuje VI generaciju škole trčanja. Do sada je kroz Školu prošlo više od 1000 trkača i trkačica, a 80% njih istrčalo je svoj prvi polumaraton, upravo po proverenom programu koji početnike lako i efikasno uvodi u svet trčanja.  U školi trčanja naučićete tehniku trčanja, dobiti sve potrebne informacije o ishrani, opremi, i drugim stvarima koje su vam do sada bile nejasne.

U roku od 4 meseca sa tri treninga nedeljno, bićete spremni da istrčite svoj prvi polumaraton. Diplomski ispit Letnja Škole trčanja je Ljubljanski maraton (trke na 10km ili 21km). 

U školi ćete imati i tri treninga nedeljno, koji pored trčanja podrazumevaju:

  • vežbe snage, koje će usavršiti vašu tehniku, a vama pomoći da izgradite zdravo i funkcionalno telo.
  • vežbe istezanja, koje će povećati gibkost vaših zglobova i smanjiti mogućnost povreda.

Sa vama rade profesionalni treneri sa DIF-a, a Škola je podeljena u pet grupa, u zavisnosti od spremnosti tako da ćete u svakom trenutku biti u grupi koja vam najviše prija.

Vaše pitanje: “Da li ću moći da smršam, ili, da li ću moći da saznam kakve patike je potrebno da kupim” ili nešto treće, odgovor je – da! Pored trčanja, tu su i edukativne sesije i odgovori na pitanja.

U svakoj školi koju ste do sada pohađali upoznali ste nove drugare. Neki od njih su vam ostali prijatelji i danas. Škola trčanja će vam pružiti priliku da ponovite taj doživljaj. Radujte se novom društvu pred kojima su iste nedoumice i izazovi.

Zašto Škola trčanja?

  • Često nemam motivaciju da trčim sam/a
  • Ne mogu da probijem granicu od 5, 10, 21, __ km
  • Želim da popravim svoje vreme na polumaratonu
  • Potreban mi je nov izazov
  • Glupo mi je da sam/a putujem na trku
  • Trčanje i žurke su sjajan koncept

Ako ti je makar na jedno od ovih pitanja odgovor DA onda je škola trčanja koncept koji bi trebalo da razmotriš! Ona te ne uči da trčiš, jer tvoje telo to već i samo zna već ti pruža bezbedno i jednostavno okruženje u okviru koga ćeš najbrže napredovati, gde te neće mrzeti da ustaješ radi treninga, gde ćeš upoznati sjajne ljude, koje god da si godište!

Šta je novo u Letnjoj školi trčanja?

Kako stalno unapređujemo program, tako smo i ovog puta odlučili da ga još više prilagodimo potrebama početnica i početnika. To znači da vas pored trčanja očekuju edukacije i motivacioni razgovori sa trenerom koji je tu da vas podrži da ne odustanete. Takođe, u trenažnom procesu smo uveli nekoliko nivoa opterećenja tako da vam trčanje bude još lakše i bezbolnije!

Prijava

Je otvorena za 60 novih ljudi. Sledeći upis je u januaru 2016. godine. Prijavite se na vreme.

PRIJAVI ME U ŠKOLU TRČANJA