From desk to dawn – za kraj leta spremi se za najveću žurku u patikama!

Osim što planiraš odmor, planiraš li ovog leta da uradiš i nešto totalno kul? Savladaj 5km do kraja leta – bilo da ti je prvi put ili želiš da popraviš vreme! Septembar je nekako ceo trkačka žurka, a kulminiraće jednom pravom žurkom u Beogradu… Spremi se sa nama!

Izdvajamo sjajne vesti odmah:

  • Prvi put u BRC-u možeš da naručiš ONLINE program za 5k!
  • Prvi put postoji prilagođen program i baš na vreme da se spremiš za Belgrade Business Run, odnosno za bilo kojih 5km po tvojoj želji!
  • Oformili smo jednu grupu koja uz vođstvo najboljih trenera ima pripreme uživo u Beogradu!

Ako su ovo dovoljni razlozi da nastaviš da čitaš – još sjajnih informacija sledi u nastavku!

Šta je “From desk to dawn” i za koga je?

Prvobitno smo osmisli tromesečni program za pripremu za SE Serbia Business Run-u koji se u Beogradu odigrava 21. septembra. U pitanju je grupni trening na otvorenom ograničen na 30 polaznika.

Ali sada možeš da nabaviš program priprema za 5k i ONLINE i da treniraš gde god se nalaziš ovog leta!

Apsolutni i napredni početnici, ali i oni koji već trče ali žele bolje vreme na 5k – svako će pronaći odgovarajući nivo treninga. Naši glavni treneri Ivan Radenković i Srđan Živojinović pobrinuli su se da uz plan trčanja dobiješ odgovarajući set vežbi i dodatna uputstva, tako da sigurno istraješ do kraja programa!

Ok, kada počinjemo?

3. jula počinje 12 nedelja treninga! Prijave su u toku, zauzmi svoje mesto i odaberi varijantu koja ti ovog leta bolje leži – online ili uživo trening sa nama u Beogradu, kod Brankovog.

Naravno, ako preuzmeš online program i želiš da počneš kasnije, tvoj tajming je na tebi. Mi se u Beogradu pripremamo za najbolji četvrtak posle posla, a to je Belgrade Business Run 21. septembra!

Termine treninga, cene i ostale detalje saznaj klikom na dugme ispod!