IZAĐI IZ KANCA: Ako te mrzi da nakon posla opet ideš u zatvoren prostor da bi vežbao…

Ako želiš da osetiš prirodu na svom licu – sunce, kišu, vazduh… i ako želiš da treniraš sport koji je najbrže rastući na svetu – polumaraton, mi ti možemo pomoći.

Treninzi trčanja u BRC-u nisu samo trčanje. Svaki trening uključuje zagrevanje, vežbe snage (jači trkač je zdraviji i zgodniji trkač), trčanje kao glavni deo treninga i istezanje.

Svaki trening trčimo. Nekada radimo više snagu (funckionalni trening za trčanje sa girjama i gumama), a nekada pažnju posvetimo tehnici trčanja i atletskim vežbama. Nekada se više rolamo i istežemo na roleru kroz miofascijalno opuštanje.

Sve to radimo kroz sistem koji te vodi progresivno kroz sezonski i mesečni plan. I to radimo najbolje u Srbiji, a verovatno i u regionu.

U našem Klubu treniraju i početnici, a i napredni trkači koji se stvarno treniraju trčanje, kao što si se možda i ti nekada bavio košarkom, karateom ili slično. Nadamo se, tj sigurni smo da ćeš naći svoj najbolji modalitet treninga kod nas.

[button color=”white” size=”big” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://belgraderunningclub.com/trci-sa-nama/”]Pozovi nas i priključi nam se![/button]