Škola trčanja na Dorćolu startuje za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

ADIDAS Škola trčanja – Krenule pripreme za Beogradski maraton 2016

Beogradski maraton svake godine raste: kao sportski događaj koji okuplja najveći broj rekreativaca u Srbiji. Sve je više ljudi koji bi se odvažili da istrče barem jednu od trka: Trku zadovoljstva na 5km, polumaraton na 21km ili ceo maraton na 42.095m. Najbolji način da to uradite i pri tome zauvek promenite svoj život na bolje jeste program škole trčanja.

Početkom decembra 2015. godine startovali smo sa prvom beogradskom ADIDAS ŠKOLOM TRČANJA. Projekat se već uspešno realizuje u Hrvatskoj i Sloveniji, a kod nas u partnerstvu Beogradskog trkačkog kluba i kompanije ADIDAS.

Školu je upisalo 130 polaznica i polaznika i većina njih će 16. aprila 2016. godine istrčati 5km, a na treninzima dužinu od 10km. Nekolicina već pripremljenih trčaće polumaratonsku trku.

U okviru #adidasškolatrčanja juče smo održali predavanje na kojem smo se upoznali sa najbojlim savetima za oblačenje…

Posted by Belgrade Running Club on Thursday, 24 December 2015

Na treninzima je uzbudljivo, grupe se uhodavaju i upoznaju. Od super zanimljivih događaja imali smo: prvo trčanje po kiši, prvo trčanje po snegu, predavanje o opremi, a učesnicima su podeljeni i bidoni za novu godinu, vrećice za patike… Uskoro nas očekuju i prve ADIDAS ŠKOLA TRČANJA majice!

Nova godina je počela trčanjem, poklončićima i najvećim osmesima. A što bi Sinisa Ubovic rekao, ovo danas, kao i svako…

Posted by Belgrade Running Club on Saturday, 2 January 2016

Formirale smo 3 odeljenja po brzini: I1, I2 i I3, početnici su krenuli od 3x400m, a naprdnije grupe već sada trče 6km bez pauze. Krećemo se lagano i treniramo u toploj sali u Sport Activu na Sajmištu, gde pre svega radimo na snazi, pokretljivosti zglobova i građenju dobre baze za prolećne dužine.

Za sve vas koji tek sada prvi put čujete o programu, pročitajte više i rezervišite svoje mesto na www.skolatrcanja.com. Sledeći upis je u maju 2016. godine.