Prvi put BRC Pass u ponudi za sve učesnike SE Serbia Business Run-a!

Predstavljamo vam prvi BRC PASS, kreiran specijalno za učesnike Se Serbia Business Run serije 2023. godine, koji omogućava ulaz u svet Pobednika i niz popusta i pogodnosti. Ovo je prva ovakva “propusnica” ali može biti samo početak ponude koju želimo da pružimo prijateljima i poštovaocima kluba širom Srbije!

Dakle, šta je BRC Pass i ko može da ga poseduje?

To je ekskluzivna propusnica za razne pogodnosti koje smo obezbedili do kraja godine, virtuelna kartica, koja se aktivira i sadrži promo kod. Mogućnost aktivacije BRC PASS-a imaju svi oni koji su ove godine prijavili na bilo koju trku SE Serbia Business Run serije (još su aktuelne prijave za Niš i Beograd!).

Šta ti sve BRC PASS donosi?

Besplatno 2 nedelje treninga na bilo kom BRC programu u Beogradu (obavezna prijava)

Istraži programe Beogradskog trkačkog kluba, prijavi se i iskoristi promo kod. Dve nedelje uživaj u treningu i pitaj trenere sve što te interesuje. BRC Running Hub ti je takođe na raspolaganju. Svi programi opisani su na sajtu: Beogradski trkački klub – Belgrade Running Club.

10% popusta na cenu svih programa

Ako si pronašao/la trening koji ti baš odgovara, iskoristi popust na ukupnu cenu! To važi za treninge u Beogradu ali i za Online program, za 5k pripreme, BRC Lean&Fit, BRC Školu trčanja, napredne programe trčanja, Nordijsko hodanje… sve što je dostupno do kraja godine!

Pozivnica za BRC izlete i događaje (i žurke!)

Povremeno putujemo zajedno na klupske trke i ostvarujemo posebne pogodnosti kod organizatora trka, ali organizujemo i izlete za trkače i nordijske hodače… Budi u toku sa našim akcijama i pridruži nam se! Objavljujemo ih na Facebook stranici, a podsetićemo i mejlom.

15% popusta na BRC Shop

Shop je u pripremi i uskoro ćeš moći da nosiš Pobednika svuda sa sobom! Novi artikli su u izradi, obećavamo da će se tu naći nešto što ćeš hteti da pokloniš dragoj osobi!

Vidimo se na pripremama za 5k, prijave su u toku! Treniramo od 3. jula kod Brankovog (ko nije u BG, može i online!).