BRC Youngsters je ekipa za trčanje mladih ljudi (od 16 do 25 godina), izlaz iz svakodnevnice na kreativan i aktiva način. Tim trenira zajedno, učestvuje na trkama zajedno, putuje zajedno, zabavlja se, uči i razvija se zajedno.

Nije bitno da li brzo trčiš, ili tek počinješ sa trčanjem, nije bitno da li se baviš nekim sportom od ranije ili bežiš sa časova fizičkog, najvažnija stvar je dobra namera, kreativnost i želja za uspehom.

Generacije rođene između 1995. i 2002. nose ogroman potencijal koji može da promeni svet. Zato je potrebno da baš sada u ovom periodu uđete u svet trčanja i da tu učite, rastete, zabavljate se, istražujete, uspostavljate prijateljstva, ostvarujete ljubav, da se zaštitite od sivila spoljnjeg sveta i da se izrazite kroz trčanje. Kada treniramo, treniramo profi, po vrhunskom programu sa vrhunskim mladim trenerima. Kada se zezamo, zezamo se profi. :)

Termini i lokacije

  • Ponedeljak: Brankov most, Staro Sajmište, 20h strength + run
  • Sreda: Brankov most, Staro sajmište, 20h tempo/interval run
  • Četvrtak: Košutnjak, 19h strength + technique
  • Subota: Ada, 08:00, kafe Šuma  LSD/tempo run

Ukoliko ne stigneš da istrčiš trening u nekom od ovih termina, istrčaćeš ga kod kuće za domaći (mesec dana unapred trener postavlja plan i program trčanja).

Trenirajući trčanje proći ćeš kroz raznovrstan trkački trening, rad na snazi, tehnici trčanja, istezanju i pripremamama za jednu od disciplina 5 km, 10 km ili 21 km.

Nisi siguran-a da je ovo program za tebe?

Dođi na probni trening, upoznaj se sa trenerima i sa našim načinom treniranja!

Članarina:

2.400,00 RSD mesečno (prva rata je 4.800,00 i pokriva prvi i poslednji mesec treniranja). Ovo je specijalna cena samo za mlade.

Počni da trčiš!