Istrči iz kanca do prvih 5k!
FROM DESK TO DAWN

Da li ti je dosadilo da samo navijaš za kolege koje trče? Da li želiš da ovog septembra postaneš ponosni vlasnik/ca medalje sa Belgrade Business Run-a? Da li je već bilo pokušaja da trčiš, ali iz nekog razloga motivacija je nestala?

Apsolutni početnici

Ovo ste svi vi koji se u ovom veku niste bavili nikakvom rekreacijom, makar ne redovno (trčanje za busom se ne računa, navijanje na Business Run-u se ne računa). Trening za početnike se zasniva na miksu hodanja i veoma laganog džoginga i vežbama oblikovanja koje nas pripremaju za bezbolno bavljenje trčanjem.

Napredni početnici

Svi vi koji već trenirate sporadično (teretena, pilates, personalno…) ali ne trčite, kao i svi vi koji ste napravili dužu pauzu u treningu. Ako ste nekada davno trčali, pronađite se ovde. U pripremama za 5km trčanja pronaćićete stručne trenere i grupu ljudi uz koje će sledeći izazav biti sjano iskustvo i novi lični rekord!

Kako želiš do svojih 5k?

Treniraj u Beogradu sa našim trenerom

Ovo je sveobuhvatni program treniranja na otvorenom, gde ti najbolji treneri u gradu stoje na raspolaganju, imaš svoju grupu koja ti je velika podrška i vežbe radiš pod nadzorom. Zezanje i dobra ekipa su plus koji se podrazumeva. Termine treninga proveri ispod.

Preuzmi plan treninga ONLINE

Ako ne živiš u Beogradu ili nemaš nameru da leto provedeš ovde, a sasvim ti je ok da treniraš sam/a, prijavi se za online program. Treniraj i na odmoru i vidimo se na trci! Ovo je dobra opcija i ako se spremaš za bilo koju trku od 5k, a imaš 10-ak nedelja za pripremu.

Šta je "From desk to dawn"?

Ovo je tromesečni, grupni program vežbanja na otvorenom, kreiran za totalne i napredne početnike. Otvoren je za sve od 16 do 66 godina, a osmišljen je u saradnji Beogradskog trkačkog kluba i najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Srbiji – SE Serbia Business Run, kao deo priprema beogradskih učesnika za ovu jedinstvenu trku. 

Jednostavno – izvlačimo te iz kancelarije i pripremamo te za najbolje “četvrtak veče” ove godine!

Zašto pripreme za 5k? Zašto radimo, trčimo, uživamo ZAJEDNO?

Svako može da trči, ali često, ako ne znamo šta da radimo ili radimo to nepravilno, brzo odustanemo. Nekoliko je razloga:

  • Trčimo puno i bez plana – povredimo se, krenu da nas bole kolena, kukovi…
  • Trčimo brzo – zadišemo se i deluje da je teško, pa odustanemo
  • Trčimo monotono – trčimo identične treninge bez društva
 

Zato program za 5k From desk to dawn ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), profesionalnog trkačkog trenera koji vas prati, trenažni program (kurikulum iz 3 faze), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), a krajnji “ispit” (nije obavezan) je Belgrade Business Run u septembru i žurka da se proslave medalje!

Šta radimo na treninzima?

Treninzi traju od 60 do 90 minuta. Na treningu se zagrevamo, radimo vežbe snage i onda trčimo. Nakon trčanja vraćamo se i radimo istezanje.

Dakle, nije samo da trčiš, već je program napravljen tako da se zategneš, sprečiš povrede, ojačaš i sveukupno stekneš dobru kondiciju i opštefizičku formu. A onda svakako blistaš na trci od 5k!

Trajanje programa

Prijave
Prijave su otvorene do 3. jula ili do popune mesta. Grupa u BG-u je ograničena na 30 polaznika.
START
Počinjemo sa planom treninga od 11 nedelja. Na početku imamo info sesiju i pokazni trening.
CILJ
Belgrade Business Run ili tvoja trka na 5k po izboru. Nastavak treniranja je takođe opcija!
Od 10. juna do 03. jula
Ponedeljak, 03. jul
Četvrtak, 21. septembar

Termini treninga u Beogradu

Lokacija: Brankov most

mapa

Lokacija: Brankov most

mapa

Lokacija: klub Šuma sa makiške strane

mapa

Treninzi se održavaju tri puta nedeljno, što je optimalni nivo opterećenja za početnike u trčanju i trkače koji nisu takmičari. Prvi trening je pokazni trening sa info sesijom. Ako neki termin propustiš, ne brini, plan treninga dobijaš na mejl i/ili viber i možeš da ga uradiš „za domaći“.

Cene i način plaćanja

Trening u Beogradu
11.500 rsd

Ko prvi devojci, njemu devojka. Uplatom članarine tvoje mesto je zagarantovano.

Online program
4.500 RSD

Kompletiraj prijavu i uplatu do 3. jula da bi program dobio/la na vreme da spremiš 5k! Cena se odnosi na ceo online program koji d

Podaci za uplatnicu ili online banking:

Primalac: Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd
Broj računa: 160-352631-65
Namena: SBR 5k
Iznos: 11.500 ili 4.500 (vidi cenovnik gore)
Poziv na broj: datum rođenja u formatu dan-mesec-godina

Serbia Business Run je serija od 4 poslovne trke koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje. Saznaj sve OVDE. Beogradski trkački klub je pokretač ovog događaja, a po prvi put vas pripremamo za trku kroz najbolji trenažni program koji stalno razvijamo posledjih 10+ godina. Počni da treniraš sa nama i stotinama Beograđana koji su ovde napravili prve trkačke korake!