Online: Trening na daljinu

Ako si već imao pokušaja  da se pripremiš da istrčiš trku (5km, 10km, polumaraton ili maraton) i ako si na kraju trke imao osećaj da si mogao bolje i da nisi baš ispunio svoj zacrtani cilj – možda nisi imao adekvatan plan i program treninga ili trenera, nezavisnog saveta koji bi te vodio kroz proces priprema.

Online koučing u vreme interneta i stalne dostupnosti je postao najlakš i najefektivniji način da trener uvek bude tu pored tebe, da prati i planira tvoj razvoj kao sportiste.

Pristup je individualni, 1 na 1, trener posvećen samo tebi, program pravljen na osnovu tvoje kondicije i potpuno prilagođen tvojim mogućnostima i životnoj situaciji.

Treniraj u vremenu i lokacijama koji ti najviše odgovaraju, a nakon treninga pošalji izveštaj treneru, bilo to tekst ili podatke sa GPS sata koji koristš.

Kako funckioniše online trenerstvo?

Posle uvodnog telefonskog/Skype/Viber razgovora sa trenerom i postavljanja trkačih ciljeva, radiš test na osnovu kojeg ćeš kasnije dobiti program.

Nedeljno ili dvonedeljno dobijaš program, naravno prilagođen samo za tebe i tvoju trenutnu kondiciju i tvoj cilj.

Program se dobija u obliku .pdf fajla ili korišćenjem online platforme za treniranje kao što je TrainingPeaks.com

Kroz neograničenu e-mail komunikaciju trener prati tvoj rad i napredak, komentariše tvoje treninge i daje ti savete.

Pored trčanja, u zavisnosti od potrebe, trener će deo treninga posvetiti jačanju i dovođenju u balans mišićnih grupa, prevenciji povreda i razvoju pokretljivosti zglobova. Ukoliko je potrebno trener će ti dati savete vezane i za ishranu i suplemetnaciju.

Treninzi u Beogradu

Ukoliko živiš u Beogradu ili dolaziš povremeno u Beograd, možeš uraditi i uživo trening sa trenerom ili sa grupom u Beogradskom trkačkom klubu. Trening sa trenerom se naplaćaju 15 eura po sesiji, a trening sa grupom je besplatan do mesec dana boravka u Beogradu.

Cena

Udaljeno treniranje i praćenje na mesečnom nivou iznosi 50€.
Minimum je 3 meseca rada i prvo plaćanje iznosi 150€.

Prijava

Priključi se

Ne dozvoli da ti još jedna godina prođe sa lošijim rezultatom. Ne dozvoli da treniraš više nego što je potrebno, a ostvaruješ polovične rezultate. Investicija u trenera je najbolja investicija u tvoje treninge trčanja, ona motiviše, podržava i efikasno koristi tvoje vreme.