ZAVRŠI MARATON U 2024

Zato što nemaš pametnijih stvari da radiš nego da trčiš 42km, finiširaj Marathon de Paris i/ili Beogradski maraton na proleće 2024. godine


PROVERI SVE OPCIJE KAKO ĆEŠ DA PATIŠ!

Doborodošli u BRC Maraton akademiju

Ukoliko vam je cilj da na proleće patite, bilo u Parizu ili Beogradu, imamo rešenje za vas – nudimo bolno iskustvo trčanja 42,195m. Mi vam pak možemo pomoći da  ovaj proces bude uspešan i zabavan. 

A sada ozbiljno: Samo oko 0.01% ljudi na planeti Zemlji je istrčalo maraton. Ako je to i tvoj izazov, možemo ti pomoći da ostvariš san i prođeš kroz cilj maratona u Beogradu ili Parizu. Pravimo tim i pomažemo ti sa svim onim pitanjima (programi, zone, periodizacija, logistika…) na koje možeš naići na internetu.

Izaberi grad

Beogradski maraton 2024

Beograd, 28. april 2024.

Doživi Beograd 100x jače. Ako živiš i radiš u Beogradu ili si nekada živeo/la i sada želiš da mu se vratiš, da ga posetiš i na najbolji način iskušiš – završi maraton. Možeš trenirati sa nama u Beogradu ili te možemo pratiti online, ali u svakom slučaju se skupljamo na najboljoj i najvećoj trci u Srbiji, i zajedno sa svojim trenerom i stotinom članova hodimo ulice Grada za trijumf nad sobom i nemogućim. 

Marathon de Paris 2024

Pariz 7. april 2024.

Doživite jedinstveno iskustvo u najlepšem gradu na svetu! Startujemo na Jelisejskim poljima i trčimo do Bastilje, od Bois de Vincennes do Bois de Boulogne, od Ajfelovog tornja do Trijumfalne kapije. Ovo iskustvo možda ne treba dalje prepričavati – Pariz zatvoren za 40.000 trkača iz celog sveta uz milone gledalaca duž ulica i najpoznatijih spomenicima prestonice Francuske. Prijavite se na vreme jer karata neće biti. 

Stubovi programa

Da bi te izveli na pravi put, da sigurno istrčiš trku, vodimo se sledećim principima u programu:

Pametan trening​ znači znanjeProgram je podeljen u mesečne cikluse. Trenažno opterećenje postepeno raste, dok u poslednjem ciklusu raste intenzitet, a kilometraža opada. Svaki od mesečnih ciklusa u sebi sadrži 4 nedeljna ciklusa. U prva tri nedeljna ciklusa opterećenje raste, dok je četvrti ciklus oporavka. Praćenje periodizacije uz osvešćivanja procesa (učenje) maratonaca ključ je uspeha. Imamo merljiv (SMART) ciljSvaki naš program ima cilj. Ovaj ima jasan datum i jasno merilo uspešnosti (završili?). To nama pomaže da kreiramo trenažni proces, a tebi da istraješ i postigneš rezultat. Nakon uspešno završene trke, pomoćićemo ti da definišeš nove aktivne ciljeve. Grupna podrška​Osnovna ideja je da jedan izuzetno ozbiljan trenažni proces stavimo u mnogo opušteniji kontekst gde ćemo jedni drugima biti podrška. Za sve online korisnike to je Viber, Strava i drugi sistemi sinhronizacije, a za sve u Beogradu to su naši treninzi na kojima treniramo i napredujemo zajedno.
Previous
Next

OVO DELUJE DA JE PRAVA STVAR ZA TEBE? ZAKAZAŽI POZIV SA VAMA.

Glavni trener


Srđan Živojinović

Sportski direktor BRC-a

Zdravo budući MARATONCU! Ja sam Srki i mogu biti tvoj trener u ovom uzbudljivom putovanju zvanom: prvi ili najbrži maraton.
Šta bih rekao o sebi? Moj san je uvek bio da postanem profesor fizičkog vaspitanja i sporta, što ću naredne godine i učiniti.
Aktivan sam takmičar u triatlonu. Iza sebe imam 7 polumaratona , 3 maratona, 3 ulične trke na 10 km, 3 ulične trke na 5 km, 1 plivački maraton, 1 MTB maraton i 4 Half IRONMAN distance i IRONMAN distancu u Barseloni. Trčanje je nešto što mnogo volim i rado delim to iskustvo sa svim trkačima u BRC-u u kojem sam zadužen sa naše članove i trenere.

Opcije treniranja i cene

NISI SAM(A)! Uz svaku od ovih opcija (osim online programa) tu smo da celokupnog iskustvo okakšamo: pomoć oko registracije, pomoć oko logistike u Parizu i Beogradu, popust na sve naše usluge i usluge naših partnera, preporuke za odabir patikama, edukacije, navijačku grupu i žurku BRC-a na Beogradskom maratonu, sve konsultacije ukoliko zbog posla ili povrede morate da menjate program i raspored, pristup svim resursima Kluba kao što su naše trkačka biblioteka, otvoren pritup teretani u prepodnevnim časovima na Dorćolu. Jednostavno: tu smo da vam rešimo završetak maratona. 


POZOVI NAS, SAZNAJ DA LI JE OVO ZA TEBE – PRIJAVI SE!

Uslovi & napomene

Polaznici/ce moraju da ispune tri uslova kako bi bili/e deo ovog programa: (1) Bavljenje trčanjem u poslednjih godinu dan (2) Nije bilo povreda u poslednja 3 meseca (3) Trenutna kondicija da se istrči 1h bez pauza

Jednostavna ideja je da vam za 4-7 meseci, a sve u zavisnosti kada se priključite, pomognemo da istrčite maraton bilo to za 3:29:59 ili 5 i po sati. No, trčanje maratonske trke nije 2x više od polumaratona, proces je izuzetno kompleksniji i na površinu izlaze ogromne količine energije u trenucima kada prevazilazite svoje granice. Ovaj proces je važno da vodi neko ko već ima to iskustvo i ko u ovom putu može biti trener ali i mentor.

Plaćanje programa se vrši u ratama, a prva uplata podrazumeva plaćanje prve i poslednje rate. U slučaju da odustane zbog bilo kog razloga nismmo u dužnosti da vam vratimo novac. Za plaćanje celokupnog iznosa odobravama posebni popust od 10%. Cene izražene su bez PDV-a. Beogradski trkački klub je u sistemu PDV-a.