BRC Business Squad

Da li je jutro jedino vreme koje imate za sebe? Ako želite da radne dane maksimalno iskoristite, postoji trik poslovnih ljudi koji sve postižu. Trenirajte (vežbajte) ujutru, radite efikasno tokom celog dana, a popodne posvetite porodici, prijateljima, uživanju ili ličnom usavršavanju.

Beogradski trkački klub, organizator Serbia Business Run serije poslovnih trka u 5 gradova Srbije, od 2018. godine realizuje jutarnju grupu za treninge u BRC Runners Hub by PUSH, prvom prostoru namenjenom za trkače u Beogradu u ulici Tadeuša Košćuška 78.

Nakon treninga u Hubu se možete istuširati i popiti kafu. Parking je besplatan. Naša lokacije na Google mapi je ovde.

Trenažini program je koncipiran tako da imate tri treninga nedeljno, što je optimalni nivo treninga za produktivnost i dobar osećaj. Radnim danima treninzi su posvećeni vežbama snage i trčanju, dok je trening vikendom posvećen dužim trčanjima.

Uz ovaj program, nakon 6 meseci treninga, u svakom trenutku ćete moći da istrčite trku na 10km ili polumaraton.

Važan rezultat programa je i dobar osećaj da ste imali učinkovit dan, da ste uradili nešto dobro za sebe još pre nego što su mnogi ustali. Dodatni plus treninga ujutru jeste i višak energije na poslu za veću produktivnost.

Preporuka za apsolutne početnike u trčanju (svi koji niste trenirali duže od 6 meseci) jeste da upišete BRC Školu trčanja. Za sve vas koji biste da trenirate još više, postoji mogućnost dodatnog treninga četvrtkom koji je besplatan za sve članove ove grupe.

Detalji programa u 2022

U jutarnjem terminu trenutno funkcioniše program Lean&Fit, koji je ograničen na manju grupu vežbača. Pozovite nas na 063 812 65 73 da proverite dostupnost termina, ili pogledajte više o ovom programu ovde.

Prijava

Popuni kratku prijavu i očekuj poziv trenera i uvodni razgovor. Prilikom prijave neophodno je navesti željeni paket.