Da li je jutro jedino vreme koje imate za sebe? Ako želite da radne dane maksimalno iskoristite, postoji trik poslovnih ljudi koji sve postižu. Trenirajte (vežbajte) ujutru, radite efikasno tokom celog dana, a popodne posvetite porodici, prijateljima, uživanju ili ličnom usavršavanju.

Beogradski trkački klub, organizator Serbia Business Run serije poslovnih trka u 5 gradova Srbije, od 2018. godine realizuje jutarnju grupu za treninge u BRC Runners Hub by PUSH, prvom prostoru namenjenom za trkače u Beogradu u ulici Tadeuša Košćuška 78.

Nakon treninga u Hubu se možete istuširati i popiti kafu. Parking je besplatan. Naša lokacije na Google mapi je ovde.

Trenažini program je koncipiran tako da imate tri treninga nedeljno, što je optimalni nivo treninga za produktivnost i dobar osećaj.  Radnim danima treninzi su posvećeni vežbama snage i trčanju, dok je trening vikendom posvećen dužim trčanjima.  

Uz ovaj program, nakon 6 meseci treninga, u svakom trenutku ćete moći da istrčite trku na 10km ili polumaraton. 

Važan rezultat programa je i dobar osećaj da ste imali učinkovit dan, da ste uradili nešto dobro za sebe još pre nego što su mnogi ustali. Dodatni plus treninga ujutru jeste i višak energije na poslu za veću produktivnost.

Preporuka za apsolutne početnike u trčanju (svi koji niste trenirali duže od 6 meseci) jeste da upišete BRC Školu trčanja. Za sve vas koji biste da trenirate još više, postoji mogućnost dodatnog treninga četvrtkom koji je besplatan za sve članove ove grupe.

Detalji programa u 2022

U jutarnjem terminu trenutno funkcioniše program Lean&Fit, koji je ograničen na manju grupu vežbača. Pozovite nas na 063 812 65 73 da proverite dostupnost termina, ili pogledajte više o ovom programu ovde.