Škola trčanja startuje za
Dana
Sati
Minuta
Sekundi

BRC Lean & Fit

Da li ste i vi trkač koji je otkrio da mu trčanje nije dovoljno? Da li idete na dodatne treninge snage i na taj način trošite više vremena i više novca, umesto da integrišete dva programa u jedan?

BRC Lean & Fit nudi 4.5 sati optimalnog nedeljnog opterećenja, umesto 7-9 sati koliko trenutno oduzima trčanje i trening snage kada se rade odvojeno. Novčana ušteda je takođe tu, jer je sada trčanje dostupno uz trening snage po ceni vođenih treninga u grupi. Da se razumemo, trčanje je kul, nekome je dovoljan samo trkački program i nivo treninga snage u okviru BRC Road Runners-a, ali mnogo trkača želi jači trening snage kojim će kompletirati svoje fitnes i trkačke ciljeve.

O programu

Treninzi traju 85 minuta.

Program se sprovodi u manjim grupama do 12 ljudi u BRC Runners Hub by PUSH.

Na početku programa se definišu trkačke sposobnosti na osnovu kojih se određuje plan i program treninga.

U pitanju je integrisan program trčanja i vežbi snage čiji se obim smenjuje u ciklusima. Jedan ciklus se radi više na snazi, drugi ciklus na trčanju.

O treneru

Program vodi trener Boris Ristanović, Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta, koji je svo svoje iskustvo u radu sa rekreativcima i profesionalnim sportistima prilagodio trkačkim potrebama i sjajnim rezultatima.

Boris Ristanović je jedan od najboljih studenata DIF-a, Ironman triatlonac, kondicioni trener ŽKK Crvena Zvezda i jedan sjajan mladi čovek i karakter.

Njegovu trening filozofiju sažeo je ovako: Ni u jednom trenutku nemoj potceniti trčanje, poštuj ga, opažaj kako deluje na tvoje telo i um i u skladu sa tim konstantno zadaj sebi nove ciljeve, kako bi napredak bio konstantan.

Faze programa

Intenzivni rad na na povećanju snage, oblikovanju tela i osećaju moći, trčanje je srednjeg intenziteta. Radimo lekarski pregled, a krajem meseca idemo na izlet na Košutnjak.

Podjednako se radi na snazi i trčanju. U stanju ujednačenosti treninga, telo postiže ogroman napredak u trkačkom i fizičkom izgledu. 

Smenjuju se ciklusi snage i trčanja, osećaj i u trčanju i jakom telu je ono što ste gradili do tad.  

Nastavljamo sa ciklusima snage i trčanja. Očekuje osveženje u vidu  izleta.

Manje vežbi snage, još trka i sjajnih fotki u kojima tvoje telo i medalja izgledaju perfektno i brzo. Idemo na izlet u srcu Beograda – Yugo tura. Zatim putujemo u Suboticu na kontrolnu trku pre završnice u septembru.

Veliki obim vežbi kojim pokrećemo telo na jedan drugačiji način kroz vežbe snage koji aktiviraju celo telo, trčanje je manjeg obima. 

Prijava

Popuni kratku prijavu i očekuj poziv trenera i uvodni razgovor. Prilikom prijave neophodno je navesti željeni paket.