Naši partneri

BRC svoju priču gradi zajedno sa partnerima koji su na usluzi BRC članovima. Članska kartica BRC-a, personalizovana za svakog člana, nudi mogućnost ostvarivanja popusta na usluge naših partnera.

Poruka  Intersporta “The heart of sport” ili u “Srcu sporta”, odražava suštinu brenda, a njihova filozofija je jednostavna:
Što više uživate, češće ćete to raditi!

U Intersport sistemu posluje 65 zemalja sa više od 5800 prodavnica. Putujete u inostranstvo, a zaboravili ste deo sportske odeće kod kuće? Odlazite na put, a ne možete da pronađete klin za šator? Možda ste na odmoru na moru, a želite da provedete jutro duž obale i niste poneli sa sobom patike za trčanje?

Bez brige! Prava rešenja i podršku dobićete u svim zemljama u kojima Intersport ima svoju maloprodajnu mrežu.

Intersport za sve članove BRCa obezbeđuje sledeće:

20% popusta* na početne cene na kategorijama:

  • trčanje
  • fitnes
  • kampovanje
  • planinarenje

*Popust se ne sabira sa drugim popustima niti loyalty karticama. Ne odnosi se na artikle Trajno niska cena

Intersport u Srbiji naćićete na više od 30 lokacija! Sa BRC članskom karticom koja sadrži Intersport barkod ostvarujete gorenavedene pogodnosti u bilo kojoj radnji u zemlji.

Techno Group

TechnoGroup je firma koja se bavi servisom mobilnih telefona i tablet uredjaja, prodajom kompletne opreme za mobilne telefone kao i raznim drugim gedžetima a i nadje se po koja stvarčica potrebna trkačima. Takođe se bave izradom zastitnih folija i nano glass zaštita po meri kako za telefone i tablete tako i za razne druge uredjaje poput foto aparata, satova, kamera…

Kroz dugogodišnje iskustvo  TechnoGroup je postao prepoznatljiv po kvalitetu, brzini i inovativnim rešenjima koji rešavaju probleme u svetu mobilnih telefona. Osnivač firme je i ujedno i naš trkač Dejan Ivanković.

TechnoGroup  se  nalazi na dve lokacije u gradu:

Takođe, možete ostvariti kontakt putem facebook ili instagram stranice.

TechnoGroup za sve članove BRCa obezbeđuje sledeće:

  • GRATIS zaštitne folije ili nano glass za trkačke satove
  • 20% popusta na svu dodatnu opremu
  • 10% popusta na Apple, JBL, Huawei, Samsung originalnu opremu
  • 20% popust na uslugu servisa (bez delova)
Ukoliko vam je potrebna bilo kakva dodatna informacija ili konsultacija slobodno možete kontaktirati Dekija direkt na facebook-u ili na telefon 065/5546246 i sigurni smo da će naći neko rešenje za vas.

Tendo vaš fizijatar

“Tendo Vaš fizijatar” čini tim specijalista posvećenih lečenju i dobrobiti pacijenata kroz sledeće usluge: Pregled i dijagnostika, klasične terapije, inovativne terapije, kineziterapija, sportska rehabilitacija.

Uz BRC člansku karticu, članovi ostvaruju popust od 10% na sve usluge ordinacije.

Na čelu Tendo tima nalazi se Prof. dr Emilija Dubljanin Raspopović, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije i vanredni profesor na Medicinskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Stalno je zaposlena na Klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, Kliničkog centra Srbije. Svoj klinički i naučni rad usmerila je u lečenje mišićnoskeletnih oboljenja i povreda, kao i terapiju bola. Nosilac je prestižne DAAD stpendije, diplome Evropskog borda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i diplome Evropskog udruženja za terapiju bola. Njene stručne tekstove čitali ste na portalu Trčanje.rs a zajedno sa ostatkom tima, godinama se posvećuje upravo radu sa trkačima.

Centar za hrono ishranu i preventivnu medicinu Dr Gifing

Dr Ana Gifing je 2003. godine osnovala Centar za preventivnu medicinu i Program ishrane dr Gifing. Petnaest godina rada posvećeno je edukaciji i prevenciji gojaznosti i metaboličkih poremećaja.

Uz BRC člansku karticu, članovi ostvaruju popust od 10% na sve usluge ordinacije, kao i specijalne cene za određene tretmane.

U okviru dijagnostičkog centra obavljaju se sve neophodne analize u cilju utvrđivanja postojećeg zdravstvenog stanja.

Novi program u radu Centra je Nutrigenetika. Rezultati DNK testiranja pružaju precizne smernice za kreiranje individualnog programa ishrane i odabir odgovarajuće fizičke aktivnosti.

Od osnivanja, više od 100.000 pacijenata je ukazalo poverenje stručnom timu centra.

U ponudi su različite vrste dijagnostike (određivanje in/tolerantnosti na različitu vrstu hrane i pojedine sastojke hrane, tenziomiografija, nutricionistički pregled, metabolički pregled…).

 

Body shape studio

Body Shape Studio je opremljen jedinstvenim spravama za sve što vam je potrebno kako biste izgubili kilograme i oblikovali telo.

Body Shape Studio Infrashape Horizontal i Rollshape masažer za oporavak nakon treninga, trke ili takmičenja

Za članove BRC-a odobrava se 10% popusta uz karticu kluba!

Naše telo je prilikom trčanja izloženo velikom naporu i često osećamo bolove u tetivama i ligamentima a mišići su nam puni mlečnih kiselina. Ako se pravilno ne oporavljamo lako može doći do povreda i neplaniranog odsustva sa treninga i trka, zato je preventiva najbezbolnija i najpraktičnija.

Ako se rekreativno ili profesionalno bavite trčanjem i posvećujete mu nekoliko sati nedeljno onda bi bilo poželjno da uz redovno zagrevanje i istezanje odvojite i malo vremena za oporavak uz pomoć Infrashape Horizontala I Rollshape masažera.

InfraShape Horizontal kombinuje fizičku aktivnosti na ležećem biciklu sa tehnologijom vakum masaže pod pritiskom, infracrvenim zagrevanjem i stimulacijom proizvodnje kolagena. Omogućava opuštanje mišića, detoksikaciju, podmlađivanje tela, smanjenje težine, eliminaciju masnih ćelija, zatezanje kože.

Roll Shape je najnaprednija verzija roll masažnih sprava za uklanjanje mišićne napetosti, izbacivanje toksina, smanjenje celulita, mršavljenje, bolju cirkulaciju, zatezanje selektovanih delova tela, čvršću i glatku kožu.