Naši partneri

BRC priču gradi zajedno sa svojim partnerima koji su na usluzi BRC članovima. Članska kartica BRC-a, personalizovana za svakog člana, nudi mogućnost ostvarivanja popusta na usluge naših partnera.

Beosport

Beosport predstavlja multibrend trgovinski lanac koji ima sve što je potrebno za outdoor sportove. Najpoznatiji brendovi poput Salomona, NGN, Sunta i drugih stoje na raspolaganju BRC članovima.

BRC članovi ostvaruju sledeće popuste u svim radnjama Beosporta:

  • 30% popusta na sve nesnižene artikle
  • 10% popusta na artikle koji su na sniženju do 30%
  • 5% popusta na artikle koji su na sniženju od 30% – 50%
  • 5% popusta na brendove Suunto i GoPro

Za kupovinu online, na raspolaganju su posebni online kodovi za popust koje članovi dobijaju na početku sezone.

Techno Group

TechnoGroup je firma koja se bavi servisom mobilnih telefona i tablet uredjaja, prodajom kompletne opreme za mobilne telefone kao i raznim drugim gedžetima a i nadje se po koja stvarčica potrebna trkačima

Takođe se bave izradom zastitnih folija i nano glass zaštita po meri kako za telefone i tablete tako i za razne druge uredjaje poput foto aparata, satova, kamera…

Kroz dugogodišnje iskustvo  TechnoGroup je postao prepoznatljiv po kvalitetu, brzini i inovativnim rešenjima koji rešavaju probleme u svetu mobilnih telefona. Osnivač firme je i ujedno i naš trkač Dejan Ivanković.

TechnoGroup  se  nalazi na dve lokacije u gradu:

Takođe, možete ostvariti kontakt putem facebook ili instagram stranice.

TechnoGroup za sve članove BRCa obezbeđuje sledeće:

  • GRATIS zaštitne folije ili nano glass za trkačke satove
  • 20% popusta na svu dodatnu opremu
  • 10% popusta na Apple, JBL, Huawei, Samsung originalnu opremu
  • 20% popust na uslugu servisa (bez delova)
Ukoliko vam je potrebna bilo kakva dodatna informacija ili konsultacija slobodno možete kontaktirati Dekija direkt na facebook-u ili na telefon 065/5546246 i sigurni smo da će naći neko rešenje za vas.

Tendo vaš fizijatar

Tendo Vaš fizijatar čini tim specijalista posvećenih lečenju i dobrobiti pacijenata kroz sledeće usluge: Pregled i dijagnostika, klasične terapije, inovativne terapije, kineziterapija, sportska rehabilitacija.

Uz BRC člansku karticu, članovi ostvaruju popust od 10% na sve usluge ordinacije.

Na čelu Tendo tima nalazi se Prof. dr Emilija Dubljanin Raspopović, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije i vanredni profesor na Medicinskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Stalno je zaposlena na Klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, Kliničkog centra Srbije. Svoj klinički i naučni rad usmerila je u lečenje mišićnoskeletnih oboljenja i povreda, kao i terapiju bola. Nosilac je prestižne DAAD stpendije, diplome Evropskog borda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i diplome Evropskog udruženja za terapiju bola. Njene stručne tekstove čitali ste na portalu Trčanje.rs a zajedno sa ostatkom tima, godinama se posvećuje upravo radu sa trkačima.

Body shape studio

Body Shape Studio je opremljen jedinstvenim spravama za sve što vam je potrebno kako biste izgubili kilograme i oblikovali telo.

Body Shape Studio Infrashape Horizontal i Rollshape masažer za oporavak nakon treninga, trke ili takmičenja

Za članove BRC-a odobrava se 10% popusta uz karticu kluba!

Naše telo je prilikom trčanja izloženo velikom naporu i često osećamo bolove u tetivama i ligamentima a mišići su nam puni mlečnih kiselina. Ako se pravilno ne oporavljamo lako može doći do povreda i neplaniranog odsustva sa treninga i trka, zato je preventiva najbezbolnija i najpraktičnija.

Ako se rekreativno ili profesionalno bavite trčanjem i posvećujete mu nekoliko sati nedeljno onda bi bilo poželjno da uz redovno zagrevanje i istezanje odvojite i malo vremena za oporavak uz pomoć Infrashape Horizontala I Rollshape masažera.

InfraShape Horizontal kombinuje fizičku aktivnosti na ležećem biciklu sa tehnologijom vakum masaže pod pritiskom, infracrvenim zagrevanjem i stimulacijom proizvodnje kolagena. Omogućava opuštanje mišića, detoksikaciju, podmlađivanje tela, smanjenje težine, eliminaciju masnih ćelija, zatezanje kože.

Roll Shape je najnaprednija verzija roll masažnih sprava za uklanjanje mišićne napetosti, izbacivanje toksina, smanjenje celulita, mršavljenje, bolju cirkulaciju, zatezanje selektovanih delova tela, čvršću i glatku kožu.