Škola trčanja na Dorćolu startuje za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Napravi svoje prve trenerske korake sa nama!

Dragi budući treneru, ako je bavljenje sportom napolju tvoja stvar i želiš da iskusiš rad u najvećoj zajednici rekreativaca u Beogradu, čitaj dalje!

Ove sezone imaš šansu da postaneš praktikant/kinja na jednom od programa koji su za kratko vreme postali prvi izbor nekoliko stotina Beograđana:

  • Postani instruktor/ka Nordijskog hodanja – popularna aktivnost za sve generacije! Nauči tehniku korišćenja štapova kroz rad sa profesionalnim instruktorima i savladaj metode organizacije grupnog treninga
  • Postani trener/ica OUTFITa – Outdoor Fitness Revolution, savršen spoj fitnesa i outdoor-a! Nauči da pripremiš najjači ugođaj za treniranje u parku, uz muziku i profesionalno vođstvo treninga

Praksa traje 6 nedelja i za to vreme praktikanti dobijaju iskustvo vođenja treninga uz nadzor trenera mentora (3 puta nedeljno) i edukacije iz oblasti nordijskog hodanja i fitnesa.

Prijavi se najkasnije do 28. januara! Praksa se odvija u periodu februar-mart 2022. Nakon praktikantskog staža smeši se trenerski angažman u klubu ukoliko se pokažeš i zavoliš ekipu!

Ako si ovo ti, očekujemo tvoju prijavu odmah!

  • Student ili diplomac Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja ili srodnih fakulteta
  • Poseduješ ljubav prema fitnesu
  • Rad sa ljudima te nikada ne smara, već ti daje podstrek
  • Spremnost na učenje i usvajanje novih veština se podrazumevaju

Konkurs za prijave traje do 28. januara 2020. Obavestićemo te u roku od nedelju dana da li upadaš na praksu odmah ili ostavljamo tvoju prijavu u bazi za sledeći put.

Prijemni intervju za odabrane kandidate će se održati u BRC Runners HUB-u, Tadeuša Košćuška 78.