MORE THAN RUNNING: trkačka kolekcija za proleće-leto 2019. dostupna za porudžbine od 5. marta samo 7 dana

Verujemo da je trčanje više od same aktivnosti, rezultata, treninga. Verujemoda je trčanje najlepše kada se iskustvo kretanja kroz vreme i porstor doživi kao stil života. Verujemo da je kolekcija „More than Running“ stvorena za najlepši osećaj trčanja.

Belgrade Running Club sa ponosom predstavlja kolekciju trkačke opreme za proleće-leto 2019 pod nazivom MORE THAN RUNNING. Poštujući osnove amaterskog sporta i kompetitivnih trkača, kolekcija je građena po najvećim standardima koji podržavaju i slave različitu kulturu trčanjagrada Beograda i namenjena je svakom ljubitelju trčanja koji živi ili boravi u našem gradu.

Za najbolji tekstil i kroj pobrinuo se PUSH, lokalni proizvođač sportske opreme za trčanje. Nastao na Dorćolu sa idejom vrhunskog tekstila i maksimalnog ugođaja prilikom trčanja, PUSH polako osvaja sve veće tržište, dok BRC ostaje eksluzivno mesto u Srbiji gde se PUSH može kupiti.

Dizajn kolekcije „More than Running“ potpisuje nagrađivani studio Coba & Associates, beogradskog maga brendinga Slobodana Jovanovića. Duh trčanja u Beogradu koji je oslikan kroz kombinacije okenaske plave, mint zelene i losos pink boje daju jednu totalno drugačiju dimenziju estetike trkačke opreme. Moderno, sveže, pristupačno, inkluzivno i drugačije.

BRC Fan SHOP je otvoren za naručivanje od 05. do 12. marta. Artikli koji se naruče biće isporučen na kućnu adresu ili se mogu preuzeti u BRC Runners Hubu powered by Push od 4. aprila.