BRC Avala Run

Svake godine jedan vikend trčimo na Avali sa željom da izađemo iz grada i napravimo još jedan naturalističko-trkački vikend i hedonistički gušt uz čaj, dobru klopu i okupljanje svih članova BRC-a.


BRC organizuje više godišnjih izleta za sve članove Kluba, bilo da su aktivni članovi u trening grupama ili članovi sa Godišnjom članarinom. Ovaj događaj je otvoren za sve BRC Članove.

O trkačkom programu

BRC Avala Run ima dva formata:

  1. Krug oko Avale: Trči se 8km asfaltom. 4km je skroz nizbrdo, drugih 4km je uzbrdo. Prolazimo oko spomenika Neznanom junaku.
  2. Krug kroz šumu: Trči se 16km kroz šumu, trail trčanje. U okviru BRCa, trail sekcija taj dan ulazi u dubinu Avale i radi svoj trening.

Avala predstavlja jednu magičnu sredinu za sve one koji vole aktivan vikend blizu Beograda. Fotografije sa poslednjeg izleta na Avali, možete pronaći  OVDE

Prevoz

Ukoliko idete gradskim prevozom, hvatate liniju 400, koja ide na svakih 40 minuta. Autobus kreće sa okretnice na Banjici i vozi direktno na mesto našeg okupljanja na vrhu Avale. Pogledajte red vožnje OVDE.

Ipak, najlakši način da dođete na Avalu jeste da se na treninzima ili zatvorenim grupama dogovorite i dođete kolima. Ukoliko želite, možete inicirati na treningu ili putem BRC grupe zajednički odlazak bajsevima, kada to vremenski uslovi dozvole.

Plan akcije za 2019-2020 godinu

Izlet zakazujemo za 14.12.2019. godine. Okupljanje trkača je u 08:45 u “Čarapićevom brestu”, planinarskom domu podno Avale. Trening počinje u 09:00 i na njega mogu da dođu svi ČLANOVI BRC-a. Treneri BRCa će vas dočekati, uraditi trening sa vama, a posle treninga ostajemo na čaju i doručku.

Kalendar aktivnosti možete pogledati OVDE.