Mesto znanja, inovacija i inspiracije, namenjeno beogradskoj trkačkoj zajednici.

Lokacija i kontakt

BRC RUNNERS HUB powered by PUSH se nalazi na samo 50 metara od Dunava i prelepe staze za trčanje na dorćolskom keju, koja spaja 25. maj sa Adom Ciganlijom. U lokalu u zgradi Tadeuša Košćuška 78 čeka vas prvo i jedino mesto namenjeno ljubiteljima trčanja u Beogradu. 

Za sva pitanja javite nam se na KONTAKT strani.

Okupljanje trkačke zajednice

BRC RUNNERS HUB je mesto koje služi za trening i okupljanje domaće trkačke zajednice u najširem smislu.

Kod nas se susreću i zajedno trče elitni trkači, apsolutni početnici, srednjoškolci i studenti, mame i tate, penzioneri i svi oni koji imaju jedno zajedničko – ljubav prema kretanju: hodanju, trčanju i vožnji bicikla.

Pored treninga Beogradskog trkačkog kluba ovde se svake nedelje organizuju besplatna predavanja i trčanja.

Dva stuba BRC RUNNERS HUB

Komjuniti centar i co-working prostor

Trčanje je lepše kada se deli. U sklopu Hub-a nalazi se mini kafe u kojem možete uzeti kafu pre trčanja ili pivo posle.

U ovom multifunkcionalnom prostoru organizujemo predavanja, radionice, ali i radimo zajedno na trkačkim projektima. 

Co-working prostor dele: redakcija magazina Trčanje.rs, race office Serbia Business Run-a, kao i menadžment Beogradskog trkačkog kluba.

Ako vam ovaj ambijent podstiče ambiciju i inspiraciju, dođite i budite deo našeg mini running coworking-a.

Trenažni centar za sportove izdržljivosti

Svetska znanja u centru Beograda dostupna običnim trkačima. U sklopu Hub-a, odmah ispod Komjuniti centra nalazi se prvi fitnes studio namenjen isključivo trkačima, koji je opremljen salom za trening,  svlačionicama i tuševima. 

Ukoliko trčite ili želite da trčite, izaberite neki od naših programa: BRC Škola trčanja, BRC Road Runners, BRC Maraton akademija, BRC Lean&Fit ili BRC Trail Crew.

Ne interesuju vas organizovani treninzi? Svratite i iskoristite mogućnost da ostavite stvari i istuširate se nakon vašeg treninga i trčanja. 

BRC Running Lab

U BRC RUNNERS HUB od marta 2019. godine otvara se prvi Running Lab u Srbiji koji je opremljen najsavremenijom opremom za analizu pronacije i tehnike trčanja.

Stručni treneri zaduženi su za korekciju svih teškoća koje onemogućavaju graciozno i bezbolno trčanje.

Ukoliko žeilš da zakažeš testiranje i budeš prvi na listi koji će saznati datum početka, ostavi nam svoj mejl, a mi ćemo te obavestiti.

Biblioteka

Naša biblioteka sadrži tridesetak domaćih i engleskih naslova i to na temu trčanja, maratona, fitnesa, preduzetništva i mnogih drugih. Nije neophodno da budeš naš član da bi pozajmio knjigu. Članstvo je u potpunosti besplatno, pogledaj koje naslove imamo i pridruži se našoj listi čitalaca.

PRIJATELJI

Organizaciju programa i sadržaja u BRC RUNNERS HUB omogućavaju naši prijatelji. Ukoliko mislite da bi vaša kompanija mogla da dobije vrednost iz partnerstva sa Hubom javite nam se.

O BRC RUNNERS HUB

BRC RUNNERS HUB je projekat Beogradskog trkačkog kluba i dorćolskog trkačkog brenda PUSH.

Beogradski trkački klub kroz edukaciju, inovaciju i treninge za svoje članove podstiče razvoj gradske trkačke kulture i time kreira bolje uslove za život u našoj zemlji.

Ukoliko te zanima više o ovome i drugim projektima koje radimo možeš pogledati više detalja ovde.