Harmony Run Camp 2017 – provedite savršenih 7 ili 3 dana trčanja i aktivnog odmora na Tari u septembru

Od 11. do 17. septembra na Tari će se održati drugi po redu trkački kamp u organizaciji Trčanje.rs i Beogradskog trkačkog kluba. Ove godine postoji opcija i trodenvnog boravka na Tari u okviru Harmony Run Weekend-a od 15. do 17. septembra.  Sve informacije možete pronaći na sajtu kampa www.harmonyruncamp.com

“Dobrodošli u jedno drugačije letovanje, u trkački kamp za odrasle ljude, u kojem ćemo posvetiti neusiljeno vreme sebi i kroz trčanje doživeti iskreni kontakt sa sobom i netaknutom Prirodom, kako bi se umorili, aktivno odmorili i ponovo zablistali.”

Tri stuba kampa

  1. Trening svaki dan – Budite aktivni na odmoru i vratite se sa boljom kondicijom. Trčanje, plivanje, sauna, gym, istezanje. Srmšajte na odmoru i zategnite se. Umorite se kvalitetno i još bolje odmorite.
  2. Priroda i mir – Budite prisutni u carstvu tišine, zvezdanom nebu, trčite po najdivnijim trail stazama i dišite vazduh četinarskih šuma . Okrepite duh u pozitivnom društvu sa ljudima koji vrednuju prave stvari.
  3. Zdrava hrana – Jedite sa svešću šta nam Priroda daje, samo najbolju lokalnu hranu pripremljenu na ukusan i zdrav način. Osetite šta je prava glad nakon celog dana fizičkih aktivnosti i klopajte bez krivice, apetitom prirodnog čoveka.

Dve opcije: nedelju dana ili vikend kamp

Harmony Run Camp i Harmony Run Weekend su dve opcije treniranja u okviru aktivnog odmora na Tari.

  • Harmony Run Camp uključuje 7 dana (6 punih pasiona) od 11. do 17. septembra.
  • Harmony Run Weeknd uključuje 3 dana (2 puna pansiona) od petka 15. do 17. septembra.

Detaljan program kampa pogledajte na sajtu kampa ovde.

Kome je namenjen kamp?

U okviru kampa radiće više trenera i grupa. Trkački program će se u mnogome razlikovati u odnosu na vašu trenutnu kondicju, dok će ostatak programa biti u mnogome sličan (spa, plivanje, radionicee…)

U okviru trkačkih grupa formiraće se:

  • početna grupa – aktivan odmor
  • grupa za mršavljenje – sa posebnim naglaskom na ishranu
  • napredna trkačka grupa – sa posebnim naglaskom na trčanje i oporavak

Cena Kampa i vikend kampa

Cena vikend kampa je 12.999,00 RSD. Broj kampera je ograničen na 30. Cena 7 dana kampa već je porasla i raste kako se početak kampa približava.

[button color=”white” size=”big” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://harmonyruncamp.com/”]REZERVIŠI SVOJE MESTO[/button]