BRC Škola trčanja 2020 – Rane prijave do 15. marta!

BRC Škola trčanja vrši upis novih članova u letnji semestar, koji počinje 28. marta 2020. i trajaće 16 nedelja. Dakle, jubilarna, 15. generacija školaraca, krenuće u avanturu za manje od mesec dana!

Sve informacije i prijavni formular možete pronaći na sajtu www.skolatrcanja.com.

Rane prijave su moguće do 15. marta! 

To znači da imate priliku da rezervišete svoje mesto i uštedite na članarini. Prijave nakon toga će biti moguće po regularnoj ceni.

Prvih 50 polaznika koji regulišu članarinu do 15.03.2020. dobiće i poklon, top za trčanje ili bandanu, iz BRC-ove nove kolekcije.

Ali hajde da vidimo šta nas sve očekuje u novoj sezoni!

Zamisli sebe na Beogradskom maratonu ili Trci zadovoljstva!

Dozvoli da ti promenimo život!

BRC Škola trčanja je 16-nedeljni grupni program vežbanja na otvrenom koji stvara preduslov za kvalitetno bavljenje trčanjem. 

Cilj Škole trčanja je da postanete srećniji, zdraviji i jači ljudi, brži i bolji trkači i trkačice. U sklopu tog iskustva, istrčaćete svojih prvih 5km, 10km ili 21km ili nastupiti na nekoj velikoj trci.

Inače, sve je zamišljeno kao kurs od 16 nedelja koji te uvodi u trčanje i menja ti život! Osim treninga tri puta nedeljno, svake nedelje imamo jedno predavanje ili radionicu.

Ivan Radenković, kreator programa Škole Trčanja

To je program koji postepeno, na bezbedan i sistematičan način gradi temelj običnim ljudima da dostignu najbolju formu života. Isto tako, omogućava onima koji imaju prekid u treniranju, da se na zdrav i bezbolan način vrate trčanju. Sve ovo ne mora biti naporan, već zabavan proces, jer počinjemo zajedno!

Uzbuđenje pred Ljubljanski maraton na kraju sezone 2019.

Dan upisa i prvi trening

Tačnije – vikend upisa! Moguće je doći na upis u bilo kom od 4 termina, tokom poslednjeg vikenda marta:

  • 28. marta 2020. godine u 10:00 u BRC Runners Hub-u
  • 28. marta 2020. godine u 13:00 u BRC Runners Hub-u
  • 29. marta 2020. godine u 10:00 u BRC Runners Hub-u
  • 29. marta 2020. godine u 13:00 u BRC Runners Hub-u

BRC Runners Hub powered by Push se nalazi na Dorćolskom keju, u ulici Tadeuša Košćuška 78.

Klik na sliku za uvećanu mapu

Zvanični upis i prvi trening odigraće se u ovim terminima za sve zainteresovane, a za one najodlučnije preporuka je da zauzmete svoje mesto na vreme – mesta su ograničena.

Da li je BRC Škola samo za početnike?

Program Škole trčanja namenjen je i totalnim početnicima, koji nikada nisu trčali, ali otvoren je i  za iskusnije trkače i trkačice, tj. one koji su već  istrčali polumaraton i hoće da istrče svoj lični rekord ili ceo maraton na primer.

Kako, kada i gde treniramo

Kroz Školu trčanja je prošlo nekoliko hiljada ljudi, a to je ogromno iskustvo koje nam daje uvid u najbolja moguća rešenja. Pristup radu je individualno-grupni. Treniramo 3x nedeljno. 

Osnovna ideja je da trčanje čini da se osećate dobro, a da vas ne umara, dodatno stresira i opterećuje. U Školi trčanja govorimo o skladnom, harmoničnom i funkcionalnom telu i trčanju koje će doprineti poboljšanju sveukupnog života pojedinca.

Trčimo na dve lokacije, na kojima je obezbeđen prostor za presvlačenje (a i tuširanje, osveženje, druženje, edukaciju – u Hubu).

  • PONEDELJAK 19:00 – 20:30, Dorćol, BRC Runners Hub
  • SREDA 19:00 – 20:30, Dorćol, BRC Runners Hub
  • SUBOTA 09:00 – 10:30, Ada Ciganlija, klub Šuma
Ti to možeš!

Cena Škole trčanja

Cena celokupnog programa je povoljnija od mesec dana personalnih treninga i iznosi 13.990 RSD, a za rane prijave važi cena od 11.990 RSD (*za uplate u celosti do 15.03.2020.)

Omogućeno je i plaćanje na dve rate, od po 7.500 rsd (prva rata se plaća do upisa).

BONUS: Svi školarci dobijaju na poklon kvalitetnu funkcionalnu majicu u vrednosti od 3000 dinara, kao i zdravstveni pregled u privatnoj ordinaciji

Upoznaj trenerski tim na www.skolatrcanja.com

Ovog leta treniramo u najbolijm uslovima do sada, a treneri će se postarati  da izgradite pozitivne navike, steknete formu svog života i završite željenu trku!