BRC Youngsters je tim za trčanje koju sačinjavaju mladi ljudi između 16 i 25 godina. Grupa trenira zajedno, učestvuje na trkama zajedno, putuje zajedno, zabavlja se, uči i razvija se zajedno.

Nije bitno da li brzo trčite, ili tek počinjete sa trčanjem, nije bitno da li ste se bavili nekim sportom ranije ili ste bežali sa časova fizičkog, najvažnija stvar je dobra namera i pozitiva.

Generacije rođene između 1993. i 2002. nose ogroman potencijal koji može da promeni svet. Zato je potrebno da baš sada u ovom periodu uđete u svet trčanja i da tu učite, rastete, zabavljate se, istražujete, uspostavljate prijateljstva, ostvarujete ljubav, da se zaštitite od sivila spoljnjeg sveta i da se izrazite kroz trčanje. Kada treniramo, treniramo profi, po vrhunskom programu sa vrhunskim mladim trenerima. Kada se zezamo, zezamo se profi. :)

Upis i predstavljanje programa je u subotu, 16. novembra od 10:30h. U BRC Runners Hubu, Tadeuša Košćuška 78.

Tu ćete se upoznati sa BRC konceptom, i trenerima, nakon 15 minuta uvodnog predavanja (zajedničko za sve programe) sledi odvojena sesija sa trenerom vaše grupe.

Termini i lokacije

  • Ponedeljak: Sport Aktiv, Staro Sajmište 20, 19h strength + run
  • Sreda: BRC Runners Hub powered by PUSH, 19h tempo/interval run
  • Četvrtak: Ateltska dvorana, Banjica 20h strength + techniquee
  • Subota: Ada, 09:00, kafe Šuma  LSD/tempo run

Ukoliko ne stignete da istrčite trening u nekom od ovih termina, istrčaćete ga kod kuće za domaći (mesec dana unapred trener postavlja plan i program trčanja).

Trenirajući trčanje proći ćete kroz raznovrstan trkački trening, rad na snazi, tehnici trčanja, istezanju i pripremamama za jednu od disciplina 5 km, 10km i 21km.

Ulaskom u drugi mesec treniranja svaki član grupe dobija BRC majicu i na taj način i zvanično postaje deo ekipe. :)

Mesečna članarina: 2.400 dinara, za plaćanje odjednom: 12.000 dinara.