BRC Youngsters je ekipa za trčanje mladih ljudi (od 16 do 25 godina), izlaz iz svakodnevnice na kreativan i aktiva način. Tim trenira zajedno, učestvuje na trkama zajedno, putuje zajedno, zabavlja se, uči i razvija se zajedno.

Nije bitno da li brzo trčiš, ili tek počinješ sa trčanjem, nije bitno da li se baviš nekim sportom od ranije ili bežiš sa časova fizičkog, najvažnija stvar je dobra namera, kreativnost i želja za uspehom.

Generacije rođene između 1993. i 2002. nose ogroman potencijal koji može da promeni svet. Zato je potrebno da baš sada u ovom periodu uđete u svet trčanja i da tu učite, rastete, zabavljate se, istražujete, uspostavljate prijateljstva, ostvarujete ljubav, da se zaštitite od sivila spoljnjeg sveta i da se izrazite kroz trčanje. K

ada treniramo, treniramo profi, po vrhunskom programu sa vrhunskim mladim trenerima. Kada se zezamo, zezamo se profi. :)

Termini i lokacije

  • Ponedeljak: Sport Aktiv, Staro Sajmište 20, 19h strength + run
  • Sreda: BRC Runners Hub powered by PUSH, 19h tempo/interval run
  • Četvrtak: Atletska dvorana, Banjica 20h strength + technique
  • Subota: Ada, 09:00, kafe Šuma  LSD/tempo run

Ukoliko ne stigneš da istrčiš trening u nekom od ovih termina, istrčaćeš ga kod kuće za domaći (mesec dana unapred trener postavlja plan i program trčanja).

Trenirajući trčanje proći ćeš kroz raznovrstan trkački trening, rad na snazi, tehnici trčanja, istezanju i pripremamama za jednu od disciplina 5 km, 10 km ili 21 km.

Nisi siguran-a da je ovo program za tebe?

Tu ćeš se upoznati sa BRC konceptom, i trenerima, nakon 15 minuta uvodnog predavanja (zajedničko za sve programe) sledi odvojena sesija sa trenerom tvoje grupe.

Počni da trčiš!