Ćao, zainteresovan/a si da kreneš sa trčanjem u Beogradskom trkačkom klubu? Upis i priključivanje članova koji već trče je tokom cele godine!

Pre nego što nam se pridužiš, jedno pitanje: da li si u poslednjih par meseci trčao-la? Da li možeš da istrčiš 3 km ili 20 minuta bez prekida? 

Nisam uopšte aktivan/na

Ako si totalni početnik/ca (to znači da stvarno dugo vremena ništa nisi trenirao/la), možeš krenuti u ŠKOLU TRČANJA. Škola trčanja je naš polugodišnji grupni program treninga za totalne početnike. U zavisnosti od tvoje trenutne kondicije ulaziš u jednu od 5 grupa (imamo grupe koje počinju sa hodanjem, bez brige!) i treniraš lagano do svoje prve trke. Tada, ako odlučiš možeš da se priključiš naprednoj BRC grupi.

Tokom godine organizujemo 2 semestra Škole trčanja. Letnji počinje u maju, a Zimski u novembru. Prijavi se na www.skolatrcanja.com kako bi te blagovremeno obavestili o novom terminu upisa.

Aktivan/na si u poslednje vreme

Ako si u poslednjih mesec dana trčao/la minimum jednom nedeljno ili se trenirao/la teretanu, aerobik, jogu… ili treniraš jako možeš se pridružiti Beogradskom trkačkom treningu već danas. Takođe, ako nisi duže vreme redovno trenirao/la, ali imaš zavidan nivo “stare” kondicije, možeš nam se priključiti.

Prijavi se kako ti je lakše

#1 Pošalji nam mejl

Na naš mejl kontakt@belgraderunningclub.com pošajli nam tvoj kratki sportski CV, tj kako i koliko si trenirao-la u poslednja 3 meseca, da li imaš neku povredu i šta je tvoj trkački (fitnes) cilj za narednih 6 meseci. U mejlu nam upiši i tvoj telefon. Mi ćemo te vrlo brzo pozvati da dođeš na prvi sledeći trening.

#2 Pozovi nas na telefonom ili na Viber

Svi načini da nas kontaktiraš

#3 Popuni formular

Mi ćemo te vrlo brzo pozvati da dođeš na prvi sledeći trening.