Treniraj sa nama

Da li želiš da počneš da trčiš uz super društvo i stručan program? Ili već trčiš i želiš da trčiš brže, duže i bolje, da završiš trku i ostvariš lični rekord?

Mogućnosti koje stoje pred tobom u okviru BEOGRADSKOG TRKAČKOG KLUBA su:

ZA TRČANJE: Škola trčanja

Škola trčanja je naš bazični program za početnike-ce, ali i za napredne trkače koji trče sve do 1:30 na polumaratonu.

Ukoliko želiš da se na bezbedan način upoznaš sa trčanjem, i ukoliko želiš da zavoliš trčanje, umesto da dosađuješ, možemo ti pomoći da za par meseci od nekog ko ne može da istrči 200m dođeš do 10km bez stajanja. Kreni sa trčanjem.

ZA ZAUZETE: Trening na daljinu

Koji god da cilj imaš u trčanju, ukoliko ti ne odgovaraju termini zato što puno radiš ili ne živiš u Beogradu, možemo ti pomoći kroz online treniranje uz koje ćeš trčati uz podršku trenera, bolje, jače i duže. Treniraj pametno.

ZA HRABRE: Maraton akademija

Ukoliko bi da spremiš maraton, da ga istrčiš po prvi put ili da ga trčiš jako sa dobrim osećajem  u nogama i da pri tome smanjiš rizik od povrede na minimum, onda je Maraton akademija program za tebe. Trči hrabro i prevaziđi svoje granice. 

ZA KOMPETETIVNE: Serbia Running Project

Specijalni tim za sve pojedince koji brišu razliku između profesionalnog i amaterskog sporta. U ovaj tim se ulazi po pozivu i samo ako trčiš polumaraton ispod 1:30 polumaraton. Detalji ovde.