DA LI ŽELIŠ DA KRENEŠ DA TRČIŠ?

Naši najbolji treneri za trčanje u Srbiji će ti pomoći da u trčanje uđeš bezbolno. Uz optimalno doziran trening i sjajno društvo, treninzi će biti zabava, a tvoje najveće postignuće – navika da redovno treniraš.

Saznaj više o tome

Ako si već probala različite programe i časove fitnesa i ako ti je sve to bilo super, ali na koncu nije trajalo, onda bi valjalo probati trčanje – aktivnost koja nas duboko povezuje sa sobom i našom iskonskom prirodom – da budemo napolju i da se krećemo.

Trčanje kao sport 21. veka je jedna od retkih aktivnosti koja ima cilj. Cilj je uvek probiti neku zamišljenu distancu. Bio to krug oko Ade ili maraton od 42km, cilj je pred nama i motiviše nas da vežbamo.

U tom procesu motivacije stvara se navika. Ljudi su bića navika, samo je pitanje da li je navika konstruktivna ili destruktivna kao što je navika pušenja ili prejedanja.

Na psihološkom planu, u BRC-u posebnu pažnju posvećujemo sistematičnom i postepenom pristupu izgradnji navika. Mnogi fitnes i dijetalni programi danas dovode do brzih rezultata, ali se zanemaraju volja pojedinca i efekti nisu trajni.

Sa strane društvenog aspekta u BRC-u gradimo timski duh i grupu. Jedan od najvećih uspeha trenera i Kluba jeste izgrađena grupa koja ima jačinu kao što je npr razred u srednjoj školi. U takvim razredima svako ima svoje mesto i postiže upshe veći nego da sam trenira trčanja.

Na kraju, naša filozofija trčanja ide i dalje od fitnesa i skroz do onoga što smo i sami otkrili. Trčanje je moćan način i fantastičan metod za rad na sebi. Kroz različite koučing tehnike i moderne pristupe delujemo na mozak, ali retko kada na svoje telo u kojima su već izgređene strukture otpora. Delujući na kroz fizički trening, problem napada i sa druge strane. Menjanjem biozifiziologije skupljamo energiju da se bavimo sobom na mnogo efektivniji način nego bez trčanja.

Trčanje ima moć da nam promeni život. Ne postoji razlog da se takva mogućnost ne proba i ne iživi.

Treniraj sa nama!