Da li već neko vreme pokušavate sebe „da naterate“ da trenirate, da sredite kilažu i da se dovedete u red? Da li ste već pokušali sa trčanjem ali ste zbog nekog razloga izgubili motivaciju i prestali?

Kome je namenjen ovaj jedinstveni program?

APSOLUTNI POČETNICI 

Svi vi koji možda godinu, dve ili čak 10 ili možda i 20 godina (imali smo i takve školarce!) niste bavili nikakvom fizičkog rekreacijom. U Školi trčanja, trening početničkih grupa se zasniva na hodanju i vežbama oblikovanja koje nas pripremaju za bezbolno bavljenje trčanjem.

NAPREDNI POČETNICI

Svi vi koji već trenirate (teretena, pilates, personalno…) ili već trčite, možda čak ste istrčali i trku na 5, 10 km ili čak i polumaraton u sopstevenoj režiji. U Školi trčanja pronaćićete stručne trenere i grupu ljudi uz kojih će sledeća trka na 21km biti lični rekord. 

Šta je „Škola trčanja?

Škola trčanja je polugodišnji, grupni program vežbanja na otvorenom, kreiran za totalne  i napredne početnike, ljude koje godinama nisu se bavili sportom i fizičkom rekreacijom. Otvorena je za sve od 16 do 66 godina. Prosek godina školaraca je 30-35.

U Školi trčanje je potrčalo više od 3000 ljudi, od kojih je njih 80% uspešno završilo program: završilo je svoju prvu trku, bilo to na 10km ili polumaraton. Od 2017. godine program se sprovodi u 15 gradova Srbije. 

Šta ima tu da se uči?

Svako može da trči, ali često ako ne znamo šta da radimo brzo odustanemo. Nekoliko je razloga:

  • Trčimo puno i bez plana – povredimo se, krenu da nas bole kolena, kukovi…
  • Trčimo brzo – zadišemo se i deluje da je teško pa odustanemo
  • Trčimo monotono – trčimo identične treninge bez društva

Zato Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener), trenažni program (kurikulum), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomsk ispit (trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Šta se radi na treninzima i kako to izgleda?

Treninzi u Školi trčanja traju 60-90 minuta i tokom nedelje sprovode na više lokacija u Beogradu. Na treningu se zagrevamo, radimo vežbe snage i onda trčimo. Nakon trčanja vraćamo se i radimo istezanje.

Znači nije samo da trčite, već je program napravljen tako da se zategnete, sprečite povrede, ojačate i sveukupno steknete dobru kondiciju i opštefizičku formu.

Termini i lokacije

Treninzi Škole trčanja se održavaju tri puta nedeljno, što je optimalni nivo opterećenja za sve trkače koji nisu takmičari.

Normalno je, neki termini vam neće savršeno odgovarati. U tom slučaju trening dobijaš na mejl ili SMS i možeš da ga uradiš „za domaći“ u vremenu kada tebi odgovara. Dodatno, možeš trenirati u BRC-u nekom od 30 alternativnih nedeljnih termina. Za aktuelne termine pogledajte naš sajt www.skolatrcanja.com

UPIS I CENA

Po ceni manjoj od od jednog meseca indivudalnih treninga dobijete 6 meseci rada sa trenerom koji vam grantuje ispunjenje vaših fitnes i trkačkih ciljeva. Cena i svi modeli plaćanja Škole trčanje nalazi se na našem sajtu www.skolatrcanja.com

PRIJAVI SE!
SVE INFORMACIJE I PRIJAVE OVDE