“Trkači na plivanju” su grupa BRC-ovaca i BRC-ovki koji žele da trening trčanja osveže jako korisnom i zdravom dopunom – plivanjem, a sa mogućim ciljem da se u perspektivi završi i triatlon trka.

Ciljevi plivačkog programa

 1. Da uspete da isplivate 1500 m bez stajanja i bez panike
 2. Da se ubrzate i postignete bolje vreme na 1500 m nego što ste ranije plivali
 3. Da svi vi koji eventualno ne možete da isplivate 50 metara, uđete u štos i naučite tehniku tako da možete da počente da trenirate plivanje po programu plivačke sekcije

Cena

 • Sami plalaćate ulaz na bazen. Pojedinačna karta  za odrasle je 390 dinara, a bolja varijanta je 3x nedeljno pon-sre-petak za 2.750,00. Postoji i varijanta godišnje karte.
 • Cena jednog treninga sa trenerom je 500 dinara. Tako da vas jedan trening nedeljno izađe 890,00 dinara.
 • Možete dolaziti samo sredom ili petkom ili oba dana. Nemamo mogućnost da vam ponudimo popust na ovaj program, jedino ako se sakupimo za našu stazu.

Znamo da ovo nikako nije malo love, tako da preporuka može da bude da dolazite jednom nedeljno ili jednom u dve nedelje, a da ostatak radite bez trenera.

Ispod slede važni detalji koji će vas ohrabriti:

Program plivanja

 • Kako god da se odlučite, trener će na zatvorenoj FB grupi (ili Viber) postavljati program plivanja na nedeljnom planu, tako da možete da plivate sa trenerom i jednom nedeljno ili čak i jednom mesečno kada odlučite da vam je potrebno da vas trener pogleda i ispravi.
 • Program plivanja u ovom obliku će trajati do kraja septembra. 
 • Dovoljno je da jednom mesečno uradite trening plivanja sa trenerom na 25. maju i dobijaćete program plivanja ceo mesec i možete plivati kad god i gde god ili koliko god.
 • Program plivanja će se uklapati sa Školom trčanja (utorak, čet, sub trčanja), sreda i petak plivanja i bajk ponedeljkom i nedeljom (ludilo!)

Extra akcije 

 • U okviru plivačke sekcije organizovaćemo i otvorena plivanja na Adi (kada bude bolje vreme), gde će cena biti manja jer nećemo plaćati bazen, već samo trenening 500 din.
 • Vežbaćemo i tranziciju na Adi kada dođe lepo vreme (iz vode na bajk)
 • U okviru plivačke sekcije, koja jeste, začetak triatlon sekcije, radićemo i bajk treninge, tj vežbanja vožnje u grupi i draft
 • (planirano je da uradimo barem jedan takav trening u julu i avgustu). Bajk vožnje će biti besplatne.
 • Takođe, uradićemo i min jedan Brick trening (bike + run) zajedno na Adi, gde ćemo takođe vežbati tranziciju 2. Ovaj trening će biti 500 dinara.

Nadam se i siguran sam da ćemo našim primerom, razmenom iskustva u našim trkačkim grupama, fotkama sa bazena, vrlo brzo stići do grupe ljudi koja je redovna na plivanju i da ćemo oformiti pilvačku sekciju u našim trakama i terminima.

Za informacije i prijave možete nam pisati na [email protected] ili pisati Borisu na 060 0262 574.

UPIS NOVIH ČLANOVA U TOKU!

Ako imaš želju da treniraš, zdrav si i imaš između 16 i 66 godina, pronađi se u sledećim programima:

TOTALNI početnik. Klikni ovde
NAPREDNI Početnik. Klikni ovde ovde
MARATONAC da budem Klikni ovde
TAKMIČAR i ultra brz trkač. Klikni ovde
Trail (OFFROAD) trkač. Klikni ovde

Vidimo se u BRC-u.