Sto puta si pokušao/la da se pripremiš da istrčiš trku (5km, 10km, polumaraton ili maraton) i isto toliko puta i odustao/la, jer nisi imao/la adekvatan plan i program treninga. Ili si uspeo, ali nisi zadovoljan svojim rezultatom, jer znaš da si mogao/la bolje?

Želiš da se pripremiš da istrčiš svoju prvu trku ili popraviš vreme na polumaratonu/maratonu, mada imaš dosta obaveza i često putuješ. Možeš da skineš program sa neta i radiš po njemu, ali nećeš dobiti povratnu informaciju da li radiš sve kako treba i šta da radiš ako si umoran i ne ide ti trening.

Ukoliko ne stižete na naše redovne treninge u Beogradu, nudimo vam uslugu trenera trčanja na daljinu. Trener koji će sve raditi za tebe, a tvoje je samo da uradiš ono što ti on zada.

Pristup je individualni, 1 na 1, trener posvećen samo tebi, program pravljen na osnovu tvoje kondicije i potpuno prilagođen tvojim mogućnostima i životnoj situaciji. Treniraj u vremenu i lokacijama koji ti najviše odgovaraju.

Kako funckioniše online trenerstvo?

Posle uvodnog telefonskog/Skype/Viber razgovora sa trenerom i postavljanja trkačih ciljeva, radiš test na osnovu kojeg ćeš kasnije dobiti program. Ukoliko živiš u Beogradu, postoji opcija viđanja i uživo.

Nedeljno ili dvonedeljno dobijaš program, naravno prilagođen samo za tebe i tvoju trenutnu kondiciju. Program se dobija u obliku .pdf fajla ili korišćenjem online platforme za treniranje kao što je TrainingPeaks.com

Kroz neograničenu e-mail komunikaciju trener prati tvoj rad i napredak, komentariše tvoje treninge i daje ti savete. Pored trčanja, u zavisnosti od potrebe, trener će deo treninga posvetiti jačanju i dovođenju u balans mišićnih grupa, prevenciji povreda i razvoju pokretljivosti zglobova.

Dodatni trening uživo

Ukoliko živiš u Beogradu ili dolaziš povremeno, možeš uraditi i uživo trening sa trenerom, na kojem ćete se videti i na kojem će ti trener ispraviti tehniku, dati odgovore uživo na sva pitanja, uraditi sa tobom vežbe snage i istezanja i ispraviti ti moguće greške pri izvođenju istih.

Cena

Udaljeno treniranje i praćenje na mesečnom nivou iznosi 50€. Dodatni trening uživo je 10€. Minimum je 3 meseca rada i prvo plaćanje iznosi 150€.

Prijavi se

Ne dozvoli da ti još jedna godina prođe sa lošijim rezultatom. Ne dozvoli da treniraš više nego što je potrebno, a ostvaruješ polovične rezultate. Investicija u trenera je najbolja investicija u tvoje treninge trčanja, ona motiviše, podržava i efikasno koristi tvoje vreme.

 Sve što treba da uradiš je da se prijaviš i već sutra kreneš sa treningom! Pošalji upit i prijavi se na kontakt@belgarderunningclub.com