Od 2018. godine Belgrade Runnin Club i Aleksandra Ubović su se udružili i kreirali  jedinstveni KAMP ZA MRŠAVLJENJE „Taransformacija“. Sledi priča o Kampu… 

Da li ste i vi jedan ili jedna od onih koji se već dugo vremena bore s viškom kilograma, a nikako da dobijete tu bitku? Možda smršate koji kilogram, ali onda vrlo brzo opet dobijete sve to nazad? I tako unedogled…

Uspešno i dugoročno mršavljenje je izuzetno kompleksan proces kom je važno pristupiti sa različitih strana a ne samo smanjiti unos hrane ili uključiti vežbanje.

Da bi mršavljenje bilo dugoročno potrebno je osim promene načina ishrane i redovnog vežbanja promeniti i način na koji doživljavamo sebe.

Naš um, telo i emocije su u neraskidivoj vezi i nikada ne idu jedni bez drugih. Da bismo se oslobodili viška kilograma važno je da pokažemo spremnost da se oslobodimo i svih starih načina razmišljanja koji su nas doveli u situaciju da oko sebe postavimo zid, štit sačinjen od kilograma, koji će nas štititi od daljih povreda koje smo kroz život svesno ili nesvesno zadobijali.

Svi tehnički detalji u vezi sa Kampom za mršavljenje nalaze se na sajtu http://kamp-za-mrsavljenje.com
CILJ KAMPA

Detalj sa kampa iz 2016. godine: pešačenje ili lagano trčanje po najlepšoj trim stazi Evrope na Tari

Na kampu ćemo vam pomoći da smršate prve kilograme koje nikada nećete vratiti. Kamp za mršavljenje je pravo vreme da se vratite sebi, da se setite istine koja kaže da ste divni, lepi i čudesni i da lagano ali sigurno krenete na svoj novi putput do svoje savršene figure i put do svog unutrašnjeg mira.

Program je izuzetno koristan i omogućava učesnicima da se povežu sa sobom, da osete svoje želje ali i strahove. Bilo mi je divno da se ponovo povežem sa sobom. Vežbe tokom radionice su bile divne i jako su doprinele mom samopouzdanju i ponovnom zaljubljivanju u sebe. Jelena Dimić, Beograd (smršala 18kg kroz program)

PROGRAM KAMPA

Kamp uključuje celodnevni program aktivnosti. Ujutru i prepodne radimo meditacije, šetnje i fizičku aktivnost. Popodneva su rezervisana za plivanje ili časove istezanja, dok su večere tu za radionice programa „Zauvek vitki“.

PAMETAN TRENING

Pažljivo osmišljen program vežbanje uz stručan tim trenera diplomiranih profesora DIF-a iz „Škole trčanja“ Beogradskog trkačkog kluba, uz pomoć kojih ćete se upoznati sa rekreativnim trčanjem i saznati kako da na najbolji mogući način podstaknete vaše telo na sagorevanje masti i izgradnju mišića.

Program je  U POTPUNOSTI  prilagođen učesnicima kampa. Imaćemo dve grupe: za apsolutne početnike u vežbanju (ljude koji nisu bili aktivni duže od 5, 10 ili 20 godina) i jednu koja će uključiti one koji su u poslednjih 6 meseci imali bilo kakav vid vežbanja.

Za fizički deo programa imamo na raspolaganju prelepu trim stazu Hotela Omorika (jednu od najlepših u Evropi!), kilometre pešačkih staza na Tari, bazen, saunu i teretanu sa fitnes studiom.

Ovaj program oslobađa svih unutrašnjih i spoljašnjih stega da osvojimo svoje telo u skladu sa svojim srce. Volela bih da kroz ovo iskustvo prođu svi koje volim. Ivana Radić, Beograd (smršala 22kg kroz program ZAUVEK VITKI)

ZAUVEK VITKI

Radionice za svesno mršavljenje iz programa ZAUVEK VITKI na kojima zajedno radimo na motivaciji i istrajnosti prilikom procesa mršavljenja i u okviru kojih ćete učiti:

  • Šta je to emocionalna glad i zbog čega ustvari posežemo za hranom i kada nismo zaista gladni
  • Kako razlikovati zdrav apetit od žudnje za hranom
  • Koje prve korake da preduzmete (na putu postizanja vaše idealne figure)
  • Kako da odradite male promene koje će vremenom rezultirati velikim promenama
  • Mentalne veštine za uspešno mršavljenje
  • Šta su vizualizacije i kako da ih iskoristite u dostizanju svojih ciljeva
  • Emocionalne i duhovne veštine koje su vam potrebne za održavanje zdravog tela
  • Šta su afirmacije i kako ih koristiti u cilju postizanja vaše savršene figure
  • Zbog čega su važne emocije i na koji način se “nosimo“ sa njima
  • Šta znači voleti sebe i kako pronaći u sebi snagu za donošenje zdravih odluka u ishrani
KO MOŽE DA SE PRIJAVI? 

Detalj sa kampa iz 2017. godine: Aleksandra Ubović vodi jutarnju meditaciju ispred hotela Omorika

Ukoliko imate više od 18 i manje od 55  godina dobrodošli ste da nam se priključite na kampu. Broj mesta po terminu je ograničen na maksimalno 20 učesnika. Ukoliko imate bilo kakav hroničan zdravstveni problem potrebno je da doneste potvrdu lekara da ste sposobni za umerenu fizički aktivnost.

CENA  I NAČIN PLAĆANJA

Sve detalje o ceni i načinima plaćanja pronađite na našem sajtu www.kamp-za-mrsavljenje.com

SAZNAJ VIŠE ILI SE PRIJAVI

Aleksandra Ubović
koordinatorka kampa
+381 (0) 64 922 34 73

SAZNAJ VIŠE