Od 4. do 11. septembra 2016. Tara, Hotel Omorika

Daj najviše od sebe i  uzmi najbolje od života

Harmony Run Camp nije običan trkački kamp sa kojeg ćeš se isključivo vratiti kao brži trkač ili trkačica.

Harmony Run Camp je jedinstven doživljaj najboljeg što nam nudi svet u kome živimo: trčimo, šetamo, vežbamo u teretani, plivamo u jezeru, idemo u saunu, meditiramo, radimo jogu, učimo…

Želja nam je da na jednom mestu od nas dobijete sve ono najbolje što smo godinama testirali na sebi i što znamo da čini čoveka radosnim, centriranim, spokojnim, vitalnim i vibrantnim. 

Da, kao učesnik kampa, sigurno ćeš se ubrzati, povećaćeš tonus mišića, verovatno ćeš izgubiti koji kilogram, što će sve voditi ka sjajnom finišu i PB vremenima u jesenjem delu trkačke sezone 2016.

No, pored brzine na sledećoj trci hoćemo da sa vama doživimo onaj osećaj strujanja života nakon kupanja u hladnoj i čistoj vodi Zaovinskog jezera. Uzbuđenje nakon raftinga Tarom. Tišinu u mrkloj noći i vedro nebo puno zvezda koju ne možete videti u buci grada.

Ko može da se prijavi?

Dobrodošli su svi ljubitelji trčanja koji mogu da pretrče 3 km bez stajanja i koji žele da provedu aktivan odmor na planini zajedno sa prijateljima iz cele Srbije i regije. Na kampu će se formirati više pejsing grupa po brzini i dužini trčanja. Jezik kampa je srpski.

tijana„Bila sam sa ekipom Beogradskog trkačkog kluba na trkačkom kampu 2014. godine. Bila je to moja forma života i iskustvo koje je kompletno promenilo moj život. Naravno na bolje :)) “ – Tijana Popadić, urednica magazina Trčanje.rs

Smeštaj

Smeštaj na bazi 7 punih pansiona (doručak, ručak, večera) je u dvokrevetnim sobama. Jedan deo hotela Omorika je u skorije vreme renoviran. Hotel ima svoju teretanu, bazen, saunu i konferencijsku salu u kojoj ćemo održavati radionice i gledati filmove. 

Program kampa

Okupljanje na Tari – Dan 1.
Doček učesnika. Ručak. Zvanično otvaranje kampa. Međusobno upoznavanje učesnica i učesnika kroz radionicu. Predstavljanje trenera, agende i načina rada. Popodnevni futing. Večera. Lagano istezanje.

Prevencija povreda – Dan 2.
Doručak. Predavanje. Formiranje pejsing grupa. Intervalni trening. Ručak. Odmor. Sauna. Večera. Projekcija filma „Spirit of theMarathon“. Meditacija. Spavanje.

Tehnika trčanja – Dan 3.
Doručak. Predavanje. Brdsko trčanje. Snimanje tehnike trčanja. Ručak. Odmor. Teretana. Večera. Predavanje o tehnici trčanja i analiza snimaka, kao i preporuke za sve trkače. Istezanje. Meditacija.

Balans uma i tela – Dan 4.
Doručak. Predavanje. LSD istraživačko trčanje od Mitrovca do Zaovina. Plivanje u jezeru. Ručak. Odmor. Joga. Večera. Noćno kupanje u bazenu.

Avantura: Rafting Tarom – Dan 5.
Doručak. Rafting. Ručak na reci Tari. Futing 30 minuta. Istezanje. Večera. Projekcija filma „Run Fat Boy Run“. Meditacija.

Zdrava ishrana – Dan 6.
Doručak. Predavanje. Tempo trčanje. Ručak. Odmor. Teretana. Večera: Pasta party. Noćno kupanje u bazenu.

Pozitivne afirmacije – Dan 7.
Doručak. Predavanje. LSD trčanje. Ručak. Odmor. Završna radionica i evaluacija kampa. Večera. Žurka u baru.

Šetnja & povratak kući – Dan 8.
Doručak. Šetnja. Pakovanje. Povratak kući.

Detaljni program i satnicu svakog dana pronađite u Vodiču.

Ishrana

Pored standardnog hotelskog menija, za sve one koji budu želeli biće obezbeđene vegeterijanske i veganske opcije za sve obroke.

Prevoz

Tara je od Beograda udaljene oko 4 sata vožnje kolima. Prevoz nije uključen u cenu. Povratna karta za autobus Beograd-Hotel Omorika-Beograd staje oko 1950,00 RSD. Ukoliko bude bilo zainteresovanih organizovaćemo (mini)bus, a cena će biti podeljena između učesnika.

Česta pitanja i vodič za sve prijavljene

Da bismo vam olakšali put spremili smo vam uputstvo koje vas molimo da isčitate pre dolaska. U njemu ćete pronaći spisak potrebne opreme, naše preporuke kako da iskoristite i uzmete najbolje od kampa, savete kako da trenirate nedelju dana pre i posle kampa. Pogledajte poslednju verziju ovde.

Voditelji programa

ivan radenkovicIvan Radenković je moderni advokat zdravog života kroz skroman, jednostavan i prirodan pristup životu. Mir i spokoj koji osećate pored njega dolazi od utemeljnosti u znanju i verovanju da je snažan čovek onaj koji poznaje i vežba svoje središte.

veroljub zmijanac malaVeroljub Zmijanac je pionir trčanja u Srbiji. Duboko veruje da trčanje čoveku može da promeni život. To lično isksutvo i iskustvo koje je trčanje imalo na njegovu porodicu inspiriše ga da stvara nove mogućnosti za razigran i radostan život ljudi oko sebe. Veroljub je osnivač sajta Trčanje.rs i Beogradskog trkačkog kluba i koordinator Harmony Run kampa.

Cena

Plaćenjem prve rate do 30. juna u iznosu od 145€, obezbedili ste svoje mesto među maksimalno 42 učesnika kampa. Ukoliko odustanete posle ovog datuma, nećemo biti u mogućnosti da vam vratimo novac. Novac možete povratiti ukoliko pronađete zamenu. Druga rata se plaća do 10. septembra i iznosi  142€.

Specijalna „early bird“ cena za sve koji uplate ceo iznos do 30. maja je 247€.

(Preuzmite vodič u njemu se nalaze detaljne informacije u vezi sa kampom kao i uputstvo za uplatu). 

Kontakt

Za sva pitanja, stojimo vam na raspolaganju!

Veroljub Zmijanac
organizator kampa
+381 (0)64 50 72 603
[email protected]

PREUZMI VODIČ

PRIJAVI SE OVDE