Mesto znanja, inovacija i inspiracije, namenjeno beogradskoj trkačkoj zajednici.

Lokacija i kontakt

Running Hub Beograd by PUSH se nalazi na 20 metara od staze za trčanje na dorćolskom keju u lokalu u zgradi Tadeuša Košćuška 78. Domaćin huba je Ivan Radenković, glavni trener Beogradskog trkačkog kluba.

Okupljanje trkačke zajednice

Running Hub je mesto koje služi za trening i okupljanje domaće trkačke zajednice u najširem smislu. Kod nas se susreću i zajedno trče elitni trkači, apsolutni početnici, srednjoškolci i studenti, mame i tate, penzioneri i svi oni koji imaju jedno zajedničko – ljubav prema kretanju: hodanju, trčanju i vožnji bicikla. Pored treninga Beogradskog trkačkog kluba ovde se svake nedelje organizuju besplatna predavanja i trčanja, a ako i vi želite da napravite svoje, javite nam se!

PRIJAVI SVOJ DOGAĐAJ
Dva stuba Running Huba u Beogradu

Community centarstartit centar beograd prostor za rad

Trčanje je lepše kada se deli. U sklopu Running Hub-a nalazi se samouslužni kafe u kojem možete uzeti kafu pre trčanja ili možda pivo posle. U sklopu njega organizujemo predavanja, radionice, ali i radimo zajedno na trkačkim projektima. Redakcija magazina Trčanje.rs, race office Belgrade Business Run, kao i sastanci trenerskog tima Beogradskog trkačkog kluba koriste ovaj prostor za zajednički rad. Ako i vi imate projekat u vezi sa trčanjem, naš ambijent podstiče ambiciju i inspiraciju. Dođite i budite deo našeg mini running coworkinga i razvite svoj trkački biznis!

Endurance centarstartit centar beograd prostor za rad

Svetska znanja u centru Beograda dostupna običnim trkačima. U sklopu Running haba, odmah ispod našeg Community centra nalazi se Centar za sportove izdržljivosti koji nudi programe za razvoj trkača svih nivoa. Ako ste početnik ili početnica naši treneri će vas uvesti u svet trčanja. Ako imate povredu naš dijagnostički i fizio cenatar će vas oporaviti, a ako želite da trčite efikasnije i brže, tu je i Runnig Lab sa analizom pronacije, biomehanike i stila trčanja.

Running Lab

U našem Runnihg Hub-u od avgusta 2018. godine otvara se prvi Running Lab u Srbiji koji je opremljen najsavremenijom opremom za analizu pronacije i tehnike trčanja zadužen za korekciju svih teškoća koje onemogućavaju graciozno i bezbolno trčanje. Ukoliko žeilš da zakažeš testiranje i budeš prvi na listi koji će saznati datum početka, ostavi nam svoj mejl, a mi ćemo te obavestiti.

PRIJAVA NA NEWSLETTER
Biblioteka

Naša biblioteka sadrži tridesetak domaćih i engleskih naslova i to na temu trčanja, maratona, fitnesa, preduzetnišva i mnogih drugih. Nije neophodno da budeš naš član da bi pozajmio knjigu. Članstvo je u potpunosti besplatno, pogledaj koje naslove imamo i pridruži se našoj listi čitalaca.

IZNAJMI KNJIGU
PRIJATELJI

Organizaciju programa i sadržaja u Running Habu omogućavaju naši prijatelji. Ukoliko mislite da bi vaša kompanija mogla da dobije vrednost iz partnerstava sa Hubom javite nam se.

PREUZMI PREZENTACIJU
O RUNNING HUBU

Running hub je projekat sportskog udruženja Beogardskog trčakog kluba i dorćolskog trkačkog brenda PUSH. Beogradski trkački klub kroz edukaciju, inovaciju i treninge za svoje članove podstiče razvoj trčkačke kulture i time kreira bolje uslove za život u našoj zemlji. Ukoliko te zanima više o ovome i drugim projektima koje radimo možeš pogledati više detalja ovde.

UPIS NOVIH ČLANOVA U TOKU!

Ako imaš želju da treniraš, zdrav si i imaš između 16 i 66 godina, pronađi se u sledećim programima:

TOTALNI početnik. Klikni ovde
NAPREDNI Početnik. Klikni ovde ovde
MARATONAC da budem Klikni ovde
TAKMIČAR i ultra brz trkač. Klikni ovde
Trail (OFFROAD) trkač. Klikni ovde

Vidimo se u BRC-u.