Fruška gora

Svake zime jedan vikend trčimo Frušku goru sa željom da izađemo iz grada i napravimo još jedan naturalističko-trkački vikend i hedonističko-trofrtaljski gušt uz vino i dobru klopu.

Šta trčimo?

Trčaćemo dve rute:

  1. Brankova staza: TV Toranj – Grob Branka Radičevića i nazad. Na ovoj deonici smenjivaćemo trčanje i hodanje (postoje delovi staze sa većim usponom). U jednom pravcu dužina staze je 6,2 km (ukupno 12,4 km).
  2. Pustolovna staza je dužine 13,3 km, posle nje se osećate kao da ste pretrčali maraton. Trči se po zemljanom putu, stazama, asfaltu, proplancima, dubokoj šimi, od vidikvca gde se vidi Novi Sad.

Napomena: Na samoj stazi ne postoje česme tako da je najbolje da svako ponese vodu sa sobom. Jedina česma se nalazi u našoj trkačkoj bazi pored TV Tornja.

Gde trčimo?

Rezervišite svoje mesto na ručku

Nakon trčanja je običaj da zajendo odemo na piće i/ili ručak. Ovaj put izbor je pao na Vinska Kuca Kovačević. Lokacija je idealna jer se nalazi na obroncima planine na putu prema Beogradu. Svi koji žele da ostanu na ručku treba da se najave i rezervišu svoje mesto na broj telefona: 022/463137

Za ovo dešavanje nije potrebna prijava i dobrodošli su svi prijatelji kluba.

Fotografija www.frilingue.rs

Kalendar aktivnosti možete pogledati OVDE.

UPIS NOVIH ČLANOVA U TOKU!

Ako imaš želju da treniraš, zdrav si i imaš između 16 i 66 godina, pronađi se u sledećim programima:

TOTALNI početnik. Klikni ovde
NAPREDNI Početnik. Klikni ovde ovde
MARATONAC da budem Klikni ovde
TAKMIČAR i ultra brz trkač. Klikni ovde
Trail (OFFROAD) trkač. Klikni ovde

Vidimo se u BRC-u.