Da li je jutro jedino vreme koje imate za sebe?

Ako želite da radne dane maksimalno iskoristite, postoji trik poslovnih ljudi koji sve postižu. Trenirajte (vežbajte) ujutru, radite efikasno tokom celog dana, a popodne posvetite porodici, prijateljima, uživanju ili ličnom usavršavanju.

Beogradski trkački klub, organizator Serbia Business Run serije poslovnih trka u 5 gradova Srbije, od 17. novembra 2018. godine realizuje jutarnju grupu za treninge u BRC Runners Hub, prvom prostoru namenjenom za trkače u Beogradu u ulici Tadeuša Košćuška 78.

Biznis termini trčanja su na rasporedu utorak i četvrtak od 7:00 – 8:15 (u BRC Runners Hub) i subotom od 9:00 (na Adi Ciganliji) organizujemo trkačke treninge koji će vas probuditi, energizovati, dovesti u formu, a neće vam oduzeti dragoceno vreme popodne.

O programu

Nakon treninga u Hubu se možete istuširati i popiti kafu. Parking je besplatan. Naša lokacije na Google mapi je ovde.

Trenažini program je koncipiran tako da imate tri treninga nedeljno, što je optimalni nivo treninga za produktivnost i dobar osećaj.  Radnim danima treninzi su posvećeni vežbama snage i trčanju, dok je trening vikendom posvećen dužim trčanjima.  

Uz ovaj program, nakon 6 meseci treninga, u svakom trenutku ćete moći da istrčite trku na 10km ili polumaraton. 

Preporuka za apsolutne početnike u trčanju (svi koji niste trenirali duže od 6 meseci) jeste da upišete BRC Školu trčanja. Za sve vas koji biste da trenirate još više, postoji mogućnost dodatnog treninga četvrtkom.

Cena i bonusi

Mesečna članarina za jedan kalendarski mesec iznosi 3.500,00 RSD, bilo da trčite 1 ili svih 12 puta sa nama.

Ukoliko kupite unapred 5 meseci treninga, umesto 18.000 dinara, plaćate 16.000 dinara i dobijate niz veoma dragocenih bonusa: lekarski pregled (vrednost 1.000 RSD), BRC trkačka majica (vrednost 2.000 RSD), registracija u Atletskom savezu Srbije (vrednost 500 RSD), dodatni  trening u Atletskoj dvorani svakog četvrtka u 19:00 (vrednost 1500 din mesečno). 

Svi članovi dobijaju člansku karticu sa kojom ostvaruju popust pri kupovini trkačke opreme u Intersportu od 30%.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas!